Now Reading:
Prihvaćena inicijativa mladog HDZ-ovog županijskog vijećnika Ivana Borovića
Full Article 1 minutes read

Prihvaćena inicijativa mladog HDZ-ovog županijskog vijećnika Ivana Borovića

Na nedavno održanoj sjednici Skupštine Međimurske županije, mladi vijećnik Ivan Borović upitao je župana Matiju Posavca zbog čega dobitnici rektorove nagrade nisu tradicionalno nagrađeni prijemom te novčanim poticajem i simboličnim poklonom.

U cijelosti prenosimo priopćenje HDZ-a Međimurske županije:

Mladi vijećnik se založio da dobitnici rektorove nagrade iz akademske godine 2018./2019. budu retroaktivno nagrađeni, a da se dobitnici iz 2019./2020. redovno nagrade. Uz to, Borović je županu naglasio kako našim međimurskim studenticama i studentima koji su dobili rektorovu nagradu ovakav dodatni poticaj zasigurno puno znači, a simboličnom gestom i poklonom se pokazuje da su dodatni trud, zalaganje i vrijeme uloženi u akademsko obrazovanje cijenjeni od strane društva, ali i vlasti.

Inicijativa vijećnika Borovića je prihvaćena te je Međimurska županija na svojim mrežnim stranicama objavila javni poziv za dodjelu novčanih nagrada dobitnicima rektorovih nagrada iz akademskih godina 2018./2019. i 2019./2020.

Ovim putem čestitamo svim našim studenticama i studentima na nagradama i pozivamo ih da se prijave na javni poziv i ostvare svoje zasluženo pravo, ističe se u priopćenju.

www.sjever.hr
04.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.