Now Reading:
ONI SU BILI NAJBOLJI NA PORCIJUNKULOVOM 2021. Dodijeljene nagrade i priznanja najboljim izlagačima
Full Article 2 minutes read

ONI SU BILI NAJBOLJI NA PORCIJUNKULOVOM 2021. Dodijeljene nagrade i priznanja najboljim izlagačima

Najveća kulturno-turistička manifestacija u Međimurju – popularno Porcijunkulovo, završilo je u ponedjeljak, a posljednjeg dana manifestacije upriličena je tradicionalna svečanost dodjele nagrade i priznanja “Najbolje na Porcijunkulovome”.

Turistička zajednica Grada Čakovca na taj način zahvaljuje izlagačima koji su se i ove godine potrudili svojom ponudom učiniti manifestaciju bogatijom i atraktivnijom. Iako ih je bilo nešto manje nego što ih je na Porcijunkulovom bilo u godinama prije pandemije, svi su oni dali svoj doprinos manifestaciji, na radost mnogobrojnih posjetitelja koji su u četiri dana dobro ispunili ulice i trgove u centru Čakovca.

Najboljim izlagačima priznanja je na Trgu Republike podijelila čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini koja nije krila zadovoljstvo što je i ovoga puta, iako u nešto manjem obimu, Porcijunkulovo i u svom 57. izdanju pokazalo zašto je među najomiljenijim turističkim manifestacijama u kontinentalnoj Hrvatskoj. Uputila je zahvalu svim izlagačima na uloženom trudu i što su omogućili da ovogodišnje Porcijunkulovo zaživi u punom sjaju, onakvo kakvo treba biti, te čestitala nagrađenima.

– Nagrade su dokaz da se vrijedilo potruditi. Nadam se da su svi posjetitelji vidjeli vaše proizvode i da će vam to otvoriti nova vrata te ponuditi nove usluge. Vjerujem da su posjetitelji, u ova četiri dana, pronašli nešto za sebe budući da je programa bilo za sve generacije i sve ukuse. Nadam se da ste se zabavili na muzičkim punktovima i hvala što se pridržavali epidemioloških mjera. Vidimo se iduće godine u još boljem ambijentu i atmosferi – rekla je gradonačelnica i čestitala svim izlagačima, a posebno nagrađenima!

Nagradu za najkreativnije izlagačko mjesto dobio je OPG Stričak iz Čakovca, za njegovanje kulture i tradicije OPG Miljenka Matijašec i Udruga žena Dunjkovec, za najsimpatičnije izlagačko mjesto Murska dekla, za najsimpatičnijeg izlagača Darko Dimeski, za najsimpatičniju izlagačicu Lidija Sonički, za najosmijeh Ivanka Kosi Nađ, za doprinos manifestaciji Tea Mesarić, za dugogodišnju suradnju TZ grada Koprivnice, a posebnu nagradu, biciklin, nasumičnim izvlačenjem, dobio je Tomislav Varvir.

n.kalajdžija / www.sjever.hr
03.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.