Now Reading:
Produljuje se rok za prijavu kandidata/kinja za dodjelu županijskih priznanja „Volonter/ka godine” i „Volonterska akcija godine”
Full Article 2 minutes read

Produljuje se rok za prijavu kandidata/kinja za dodjelu županijskih priznanja „Volonter/ka godine” i „Volonterska akcija godine”

Krapinsko-zagorska županija u travnju je raspisala Javni poziv za prijavu kandidata/kinja za dodjelu županijskih priznanja „Volonter/ka godine” i „Volonterska akcija godine” za 2020. godinu. Rok za prijavu, Krapinsko – zagorska županija produžuje do 15. kolovoza 2021. Ranije spomenuta priznanja dodjeljuje Županija u suradnji s Volonterskim centrom VolontirAJMO.

Priznanje se dodjeljuje za volonterski doprinos u poboljšanju kvalitete života osobe/a, skupine/a osoba ili općoj dobrobiti, aktivnom uključivanju osobe/a ili skupine/a u društvena zbivanja, razvoju humanijeg društva i volonterstva.

Prijava kandidata/kinje odnosno akcije podnosi se na propisanom obrascu i mora sadržavati potpunu dokumentaciju koja je navedena u točci III. Javnog poziva. Nepravovremene prijave neće se razmatrati, rok za podnošenje prijave je 15. kolovoza 2021. godine.

Prijave se dostavljaju na propisanim obrascima putem pošte, kurirske službe ili osobnom predajom u pisarnicu Krapinsko-zagorske županije, a mogu se dostaviti i elektronskom poštom, a Odluka o dodijeli Županijskih priznanja “VOLONTER/KA GODINE” i „VOLONTERSKA AKCIJA GODINE“ bit će objavljena na mrežnoj stranici Krapinsko-zagorske županije, www.kzz.hr.

Županijska priznanja “VOLONTER/KA GODINE” i „VOLONTERSKA AKCIJA GODINE“ bit će uručena dobitnicima na svečanom događaju po završetku Javnog poziva.

Sva pitanja vezana uz prijavu na ovaj Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem, slanjem upita na adresu volontiranje@kzz.hr.

Odgovori na pojedine upite u najkraćem mogućem roku poslati će se izravno na adrese elektronske pošte onih koji su pitanja postavili, a odgovori na najčešće postavljena pitanja objavit će se na mrežnoj stranici Krapinsko-zagorske županije.

Cijeli poziv i pripadajući obrasci dostupni su ovdje.

www.sjever.hr/kzz.hr
02.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.