Now Reading:
Donosimo novi raspored cijepljenja u Varaždinu!
Full Article 1 minutes read

Donosimo novi raspored cijepljenja u Varaždinu!

Iz Stožera civilne zaštite Varaždinske županije izvijestili su o novom rasporedu cijepljenja koje će se provesti u dvorani Gospodarske škole u Varaždinu. Detaljan raspored cijepljenja za naredni tjedan donosimo u nastavku.

U utorak, 3. kolovoza u Varaždinu od 8 do 18 sati, cijepi se prvom dozom Pfizera i drugom dozom AstraZenece, za one cijepljene 11. svibnja. Svi koje se žele cijepiti po prvi puta mogu doći bez najave i narudžbe.

U srijedu, 4. kolovoza od 8 do 18 sati je na rasporedu cijepljenje drugom dozom AstreZenece, za one cijepljene 12. svibnja te prvom, odnosno drugom dozom Pfizera, za one cijepljene 23. lipnja.

U subotu, 7. kolovoza od 8 do 14 sati na redu je cijepljenje prvom i drugom dozom Pfizera, za one cijepljenje 26. lipnja.

Podsjetimo i na apel načelnice Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Silvije Zagorec koja ističe kako se bližimo periodu u kojem će se intenzivno organizirati brojne manifestacije te apelirala na pridržavanje nužnih epidemioloških mjera i preporuka, radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19.

mčaržavec/www.sjever.hr
02.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.