Now Reading:
Tražite posao? Saznajte tko sve zapošljava u Zagorju, Međimurju i Varaždinskoj županiji
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Saznajte tko sve zapošljava u Zagorju, Međimurju i Varaždinskoj županiji

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Variosystems d.o.o. zapošljava zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu (m/ž). Rok prijave je 9.8. Posao obuhvaća praćenje rokova i količine isporuka materijala prema specifikacijama sustava, pregovaranje oko cijena materijala te izrade narudžbi za određene grupe materijala, izradu i ažuriranje potrvdi narudžbi i slično. Od kandidata se očekuju završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, dodatno školovanje ili tečajevi povezani s nabavom ili gospodarskim poslovanjem, tečno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu, a prednost je dodatno znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Autoprijevoznik Tomislav Balažinec traži vozača u međunarodnom prometu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave su otvorene do 5.8. Uvjeti su posjedovanje B+E ili C+E kategorije vozila te minimalno poznavanje jednog stranog jezika. Aplicirajte.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama konobar (m/ž) u Jalžabetu i Čakovcu te pomoćni kuhar (m/ž) u Čakovcu. Potrebna je srednja stručna sprema ugostiteljskog smjera i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Cloud d.o.o. zapošljava menadžera prodaje (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 27.8. Uvjeti su osnovno znanje engleskog jezika, iskustvo u prodaji namještaja od dvije godine, komunikativnost i snalažljivost. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz prilikom rada u udaljenijim županijama. Provjerite više ovdje.

Massive Flooring d.o.o. zapošljava administratora na odjelu računovodstva (m/ž). Mjesto rada je Veliki Bukovec, a prijave su otvorene do 20.8. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poznavanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Traže se dvije godine radnog iskustva i računalna pismenost. Očekuje se fleksibilna i komunikativna osoba. Detalje provjerite putem linka.

Matstar d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 15.8. Posao podrazumijeva prodaju u trgovini obuće. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje ovdje.

Viop d.o.o. zapošljava voditelja zahvaćanja, isporuke vode i upravljanja građevinama (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a prijave su otvorene do 6.8. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema građevinskog ili strojarskog smjera, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, dvije godine radnog iskustva. Posao obuhvaća poslove tehničke i operativne pripreme na građevinama za javnu vodoopskrbu, poslove ishođenja lokacijskih i građevinskih dozvola, izrade idejnih rješenja, projektnih zadataka i izvedbenih troškovnika. Više na linku.

Cvjetić d.o.o. traži radnika u proizvodnji cvijeća (m/ž). Mjesto rada je Strmec Stubički, a prijave su otvorene do 8.8. Posao obuhvaća poslove u plasteniku u proizvodnji cvijeća, presađivanje, zalijevanje, prehranjivanje, pljevljenje i brigu o cvijeću. Potrebno je iskustvo rada od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Ljekarne Dogan zapošljavaju magistra farmacije (m/ž) u Gornjoj Stubici. Rok prijave je 9.8. Potrebna je visoka stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Uvjet je položen državni ispit. Detalje provjerite ovdje.

Mikom d.o.o. zapošljava referenta nabave i prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zlatar-Bistrica, a prijave su otvorene do 21.8. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, obvezno poznavanje engleskog jezika, dobra informatička pismenost. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

www.sjever.hr 31.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.