Now Reading:
Na zaprešičkom području radi se „sve u 16”: obnavlja se Jurjevska ulica u Pojatnu
Full Article 1 minutes read

Na zaprešičkom području radi se „sve u 16”: obnavlja se Jurjevska ulica u Pojatnu

Nakon što je u sklopu projekta Aglomeracije Zaprešić kojim se uz financiranje europskim sredstvima proširuje i poboljšava sustav odvodnje i vodoopskrbe na području Grada Zaprešića, u Jurjevskoj ulici izgrađen kanalizacijski kolektor s priključcima za postojeće kuće, sada su tu tijeku radovi obnove u toj ulici u Pojatnu.

Pri izvođenju radova je cesta oštećena u rovu, a mjestimično i u punoj širini, zbog čega je Grad Zaprešić inzistirao da Županijska uprava za ceste, u čijoj je nadležnosti i navedena ulica, po završetku zemljanih radova cestu potpuno obnovi. Tako će se cijelom njezinom duljinom izgraditi oborinska odvodnja, novi slivnici i rubnjaci te spriječiti potencijalni odroni pri vrhu ceste, a zatim izvesti i dva sloja asfalta u punom koridoru, što je ukupna investicija vrijedna gotovo 2 milijuna kuna.

Iz Grada Zaprešića zahvaljuju mještanima Pojatna i svim građanima na dosadašnjem razumijevanju te mole za razumijevanje i tijekom daljnje provedbe ovog velikog projekta koji zaista iziskuje mnogo strpljenja, ali će naposljetku i podići vodnokomunalni standard na mnogo kvalitetniju razinu.

www.sjever.hr/zapresic.hr
29.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.