Now Reading:
Donosimo top 10 poslovnih prilika na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Donosimo top 10 poslovnih prilika na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

KTC d.d. zapošljava na pozicijama konobar (m/ž) u Jalžabetu i Čakovcu te pomoćni kuhar (m/ž) u Čakovcu. Potrebna je srednja stručna sprema ugostiteljskog smjera i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

NTT New Textile Technologies d.o.o. zapošljava radnika na ručnim fazama (m/ž). Mjesto rada je Savska Ves, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema. Posao podrazumijeva rad na ručnim fazama kao što su lijepljenje, sastavljanje, prešanje, rad na stroju za izrezivanje i polaganje trakice, priprema za tisak i međufazna kontrola. Više na linku.

Massive Flooring d.o.o. zapošljava administratora na odjelu računovodstva (m/ž). Mjesto rada je Veliki Bukovec, a prijave su otvorene do 20.8. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog smjera, poznavanje engleskog jezika i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Traže se dvije godine radnog iskustva i računalna pismenost. Očekuje se fleksibilna i komunikativna osoba. Detalje provjerite putem linka.

Egorra d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž) u Lepoglavi. Rok prijave je 31.7. Posao obuhvaća slaganje robe u skladištu, utovar i istovar robe viličarom te izvršavanje ostalih poslova po nalogu rukovoditelja. Od kandidata se traži organiziranost, odgovornost i želja za radom. Provjerite više putem linka.

Falkonet d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila s C i E kategorijom (m/ž). Mjesto rada je Sračinec, a prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća dostavu robe i rad s kranom. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Potrebna je srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Detalje provjerite putem linka.

Hon-Ing d.o.o. zapošljava poslovnog tajnika (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 25.7. Posao podrazumijeva zaprimanje pošte i vođenje urudžbene evidencije, arhiviranje dokumenata, vođenje raznih evidencija i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Potrebna je viša stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Paragon movasys d.o.o. traži mjernog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje, a prijave su otvorene do 30.7. Potrebno je završeo tehničko strukovno obrazovanje za strojarskog tehničara ili slično, iskusno rukovanje i tumačenje tehničkih propisa, standarda mjerenja i nacrta, poznvanje tehnologije ispitivanja i mjerenja, spremnost za učenje, posjedovanje komunikacijskih vještina, fleksibilnost, timske i organizacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Potomac Grupa d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 29.7. Očekuju se razvijene prodajne vještine, izražene vještine prezentiranja proizvoda i usluga, izražene komunikacijske vještine i vještine uvjeravanja. Traži se proaktivna i pozitivna osoba koja je spremna na konstantno usavršavanje i rad na usvajanju novih znanja i vještina. Poslodavac nudi ugodnu i izazovnu radnu okolinu. Provjerite detalje putem linka.

Zidarska radnja, obrt za usluge zapošljava armirača (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 30.7. Posao podrazumijeva slaganje i vezanje armature. Od kandidata se očekuju srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite putem linka.

Autoprijevoznik Ivan Vidović zapošljava administratora (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 11.8. Posao obuhvaća administrativni rad koji uključuje izradu izlaznih računa, evidenciju ulazne i izlazne dokumentacije, poslove predaje, preuzimanje i raspodjele pošte, prikupljanje ulaznih računa, pripremu dokumentacije i slično. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite detaljnije na linku.

Sretno kandidatima!

www.sjever.hr
21.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.