Now Reading:
Biergarten je otkazan, što je sa Špancirfestom? Pitali smo prvu damu festivala dobrih emocija!
Full Article 2 minutes read

Biergarten je otkazan, što je sa Špancirfestom? Pitali smo prvu damu festivala dobrih emocija!

Popularna ljetna manifestacija Biergarten trajno je otkazana za ovu godinu i pivoljupci su se već polako pomirili s tom činjenicom, no pitanje koje još uvijek „visi u zraku” je što će biti sa Špancirfestom.

Varaždinski festival dobrih emocija svake godine, s izuzetkom prošle kad je otkazan zbog epidemiološke situacije, u Varaždin dovodi desetke tisuća ljudi iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Hoće li tako biti ove godine, pitali smo direktoricu gradske Turističke zajednice, Jelenu Toth.

-Mi Špancirfest pripremamo i nadamo se da ćemo ga moći održati u obliku u kakvom smo ga zamislili. Festival će biti prilagođen aktualnim mjerama i zasad još uvijek nismo razgovarali o otkazivanju – rekla je Toth za Sjever.hr te dodala da čekaju kakve će biti nove epidemiološke mjere koje je najavio Stožer civilne zaštite republike Hrvatske.

Podsjetimo, već se naveliko govori i piše o novim, oštrijim mjerama koje bi trebale stupiti na snagu i prije nego što isteknu trenutačne mjere, a za koje je najavljeno da će trajati do 31. srpnja.

Iako nije striktno rečeno na što bi se odnosilo pooštravanje, najvjerojatnije je riječ o okupljanjima koja se smatraju najrizičnijima za prijenos virusa.

a. kučić/sjever.hr
21.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.