Now Reading:
Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar od jeseni u ulozi predavača: “Političarima nedostaje konkretnog znanja”
Full Article 2 minutes read

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar od jeseni u ulozi predavača: “Političarima nedostaje konkretnog znanja”

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar od jeseni će se okušati u novoj ulozi. Naime, predavat će predmet Menadžment u politici u sklopu nove Političke akademije Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays, prenosi jutarnji.hr

Predavanja bi se od jeseni trebala održavati svake subote, 10 subota zaredom s ukupno 40 predavanja. Cijena programa Političke akademije je 12.000 kuna, a program je namijenjen gradonačelnicima, načelnicima, županima, pročelnicima, saborskim zastupnicima, predsjednicima gradskih vijeća i četvrti, ali i drugim dionicima političkog života u Hrvatskoj koji imaju želju i potrebu proširivati svoje znanje.

Kolar je kazao da je riječ bila o ideologiji, ne bi pristao biti predavač na programu.

Na lokalnoj razini ideologija i nije toliko bitna, važni su projekti, a to će biti moj posao, ispričati kako ide put od ideje, razvoja projekta, do realizacije – navodi Kolar, dodajući da će govoriti na konkretnim primjerima, recimo projektu inkubatora za startupe što je i sam realizirao.

Kaže kako je primijetio da među političarima nedostaje konkretnog znanja.

– Lako je političarima koji su u velikim strankama koje imaju svoje stranačke akademije, ali vidite da sada dolazi puno političara koji su nezavisni i njima nedostaje nekih osnovnih znanja – ističe Kolar.

www.sjever.hr/jutarnji.hr
20.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.