Now Reading:
Za vikend u Bunker! Dolazi popularna pjevačica s novim umjetničkim imenom – Alkonost of Balkan
Full Article 1 minutes read

Za vikend u Bunker! Dolazi popularna pjevačica s novim umjetničkim imenom – Alkonost of Balkan

It’s official- u goste u Samobor, u Centar za mlade, popularno zvan Bunker – dolazi Nina Kraljić sa svojim bendom!

Koncert će se održati u petak s početkom u 20 sati, a Nina Kraljić će, nakon duljeg perioda, ponovno nastupiti uživo pred publikom u Samoboru i predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime – Alkonost of Balkan.

Uz Ninu će nastupiti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu i djembama. Koncertom u Samoboru ova vrhunska vokalistica prisjetit će se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz The Voicea te prvim singlom Zaljuljali smo svijet, a publiku će razveseliti i novijim pjesama te osebujnim obradama po kojima je poznata.

Nina je pripremila i presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, a posebno mjesto u programu zauzet će pjesma Rijeka koja označava novi početak njenog stvaranja.

Svoju ulaznicu možete nabaviti putem sustava Entrio i u Ghetaldusu u Samoboru. Koncert Rijeka – Back to the roots sufinanciran je putem natječaja „Jer svirati se mora”, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije za poticanje koncertne aktivnosti tijekom pandemije koronavirusa, a bit će održan u skladu s epidemiološkim mjerama.

www.sjever.hr
23.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.