Now Reading:
Tko će biti dobitnici priznanja Općine Krapinske Toplice?
Full Article 2 minutes read

Tko će biti dobitnici priznanja Općine Krapinske Toplice?

I ove će se godine, povodom Dana općine – 22. srpnja, dodijeliti javna priznanja Općine Krapinske Toplice pa je objavljen poziv za dostavu prijedloga za dodjelu priznanja.

Javna priznanja Općine su: Povelja Općine Krapinske Toplice, Plaketa Općine Krapinske Toplice, Zahvalnica Općine Krapinske Toplice i Povelja počasnom građaninu.

Zahvalnica se dodjeljuje organizacijama i pojedincima za razne donacije i pomoći Općini.

Povelja Općine Krapinske Toplice dodjeljuje se pojedincima, javnim i drugim ustanovama, poduzećima i drugim institucijama za njihove izuzetne zasluge i rezultate koji doprinose razvoju ili ugledu Općine ili ako na neki drugi način trajno zaduže Općinu u oblasti stvaralaštva i suradnje.

Plaketa Općine Krapinske Toplice dodjeljuje se u pravilu pojedincima za posebno vrijedne rezultate koji doprinose razvoju i ugledu Općine u bilo kojem vidu stvaralaštva.

Počasnim građaninom može se proglasiti osoba iz zemlje ili inozemstva, koja se svojim višegodišnjim radom i aktivnošću istakla u doprinosu razvitka Općine ili na drugi način zadužila Općinu.

Prijedloge treba najkasnije do 2.7.2021. dostaviti na adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, Krapinske Toplice.

Pisani prijedlog mora sadržavati osnovne podatke o kandidatu (pravna osoba – naziv, osnovna djelatnost, godina početka rada i dr.; fizička osoba – ime i prezime, adresa prebivališta, godina rođenja, osnovni podaci o radu i dr.), obrazloženje prijedloga uz napomenu za koje se priznanje kandidat predlaže i razlog prijedloga te potpis i pečat predlagača.

n.kalajdžija / www.sjever.hr
20.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.