Now Reading:
Ljeto u Svetoj Nedelji zvuči kao događaj koji se ne propušta – pogledajte bogati program
Full Article 1 minutes read

Ljeto u Svetoj Nedelji zvuči kao događaj koji se ne propušta – pogledajte bogati program

sveta nedelja

Kako bi svojim sugrađanima uljepšali ljetne mjesece, Grad Sveta Nedelja priprema bogati zabavno-kulturni i sportski program u sklopu festivala Domenikana – Ljeto u Svetoj Nedelji.

U sklopu festivala posjetitelji će moći uživati u craft beer festivalu, kinu na otvorenom, klapskoj večeri, međunarodnoj smotri folklora, izložbama, a u najavi su i bogati sportski program te program za djecu.

Festival započinje 23. lipnja i trajat će sve do 23. rujna, a već idućeg vikenda u Parku Kipišće održat će se festival piva, dobre hrane i dobre glazbe. U sklopu programa za djecu, u subotu će biti organizirano druženje s dječjim vijećnicima te radionica zabavnog čitanja, a tijekom ljeta mališane očekuju i radionice glazbe, igre i plesa, slikanja, prve pomoći, kao i Dan s vatrogascima.

U sklopu sportskog programa, posjetitelji će moći uživati u plivanju, rukometu, nogometu, atletici i stolnom tenisu, a iduću će se nedjelju održati i Svetonedeljska biciklijada.

Cijeli program možete pogledati ovdje, a dnevne najave i sve novosti možete pratiti na Facebook stranici Grada Svete Nedelje.

www.sjever.hr / Grad Sveta Nedelja
20.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.