Now Reading:
VIKEND ZA ZDRAVLJE: Odlična formula odmora i aktivnosti u Ivaniću
Full Article 3 minutes read

VIKEND ZA ZDRAVLJE: Odlična formula odmora i aktivnosti u Ivaniću

Aktivni vikendi slijede u Zagrebačkoj županiji baš u pravo vrijeme da se stignete pripremiti za ljeto. Nakon pandemije svi smo se ulijenili i vrijeme je za aktiviranje svih mišića. Provedite vikend nadomak metropole u Zelenom zagrebačkom prstenu. Na raspolaganju su vam besplatni bazeni i teretana, teniski tereni, škola plivanja, grupno vježbanje, biciklijada, joga, gong kupka, pa i aromaterapije sve u sklopu prvog ovogodišnjeg Vikenda za zdravlje koji je najavljen za 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu.

Niz besplatnih aktivnosti usmjerenih na očuvanje zdravlja održat će se na Sportskom parku Zelenjak i pored Specijalne bolnice Naftalan te na novim bazenima i sve naravno uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Svakako uz bazene u jutarnjim satima izmjerite šećer u krvi i provjerite svoj tlak. Za one koji vide brigu o svom zdravlju na raspolaganju u sklopu programa Aktivnog vikenda je i niz predavanja i radionica na temu aktivnog starenja, trčanja, istezanja, aromaterapije, ali i uvijek aktualne teme koje muče sve mame poput onih kako kuhati zdravo za našu djecu.

Vratite se u formu, pokrenite se i pripremite za odlazak na plažu. Najbolje za zdravlje svakako je plivanje na koje se možete uputiti u subotu i nedjelju od 9 do 19 sati na nove bazenske komplekse Naftalana gdje vas očekuje besplatan ulaz. Također za vaše mališane od 7 do 10 godina u oba dana organizirana je škola plivanja, dok će odrasli moći uživati u funkcionalnom treningu, aqua aerobicu i senior pilatesu. Aktivni trebamo biti u svakom periodu života pa su trako i aktivnosti složene za sve dobne skupine. Nakon aktivnosti predahnite uz zdrave zalogaje kod lokalnih ugostitelja, a lokalne proizvode možete pronaći na malom sajmu domaćih OPG-ova. Za navečer aktivni možete biti uz ples, a za dobar ritam u subotu od 20 sati uz stari bazen pobrinut će se Jelena Mesarić i Saša Tadića.

Ukoliko ste se ulijenili tijekom pandemije ili radite posao u uredu i ne krećete se dovoljno ovog vikenda imate priliku učiniti nešto za sebe i svoje zdravlje – odmor uz Vikend za zdravlje odlična je formula odmora i aktivnosti namijenjena za oslobađanje od stresa i posla, ali i pokretanje vaših mišića. Učinite nešto za sebe i ovaj vikend provedite uz zdrave i korisne sadržaje.

Zbog epidemioloških mjera požurite rezervirati svoj termin. Za grupno vježbanje u organizaciji Specijalne bolnice Naftalan to možete učiniti e-mailom na bazeni@naftalan.hr ili telefonskom najavom na 01 2834 533. Za ostale sadržaje tu je e-mail: info@tzig.hr ili broj 01 2881 591.

Nakon Vikenda za zdravlje na Izletištu Petek i Hotelu Sport 19. i 20. lipnja očekuje vas Vikend za wellness i rekreaciju. I tu nije kraj vikendima oko Zagreba jer 26. lipnja najavljen je Vikend u prirodi, odnosno pješačenje šumom Marča i posjet Seoskom turizmu Kezele.

Detaljan program pronađite ovdje.

www.sjever.hr
10.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.