Now Reading:
RODITELJI POZOR Počinju prijave za omiljeni Dječji ljetni kamp!
Full Article 2 minutes read

RODITELJI POZOR Počinju prijave za omiljeni Dječji ljetni kamp!

Omiljeni program u organizaciji ustanove Upravljanje sportskim objektima Dječji ljetni kamp koji prošle godine nije bio organiziran zbog pandemije Covid 19 virusa, ovog se ljeta vraća u Sportski park Mladost. Kamp će biti organiziran od 28. lipnja do 30. srpnja, a prijave za kamp kreću u četvrtak, 10. lipnja.
 
Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost, a koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, pohađanje brojnih edukativnih radionica, igranje društvenih igara, nastupe na talent showu te je namijenjen školarcima u dobi od 7 do 12 godina.
 
Ideja iza organiziranja ovakvog kampa je pružanje mogućnosti djeci osnovnoškolskog uzrasta, koja nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu kako bi kvalitetno i sadržajno provela ljetne praznike.

Maleni polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, tenis, hokej na travi, košarku, nogomet, okušati se u atletici ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost. Pored sportskih aktivnosti djeca će u brojnim radionicama učiti o zaštiti od sunca, upoznati će se s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije i pripadnika HGSS-a, nastupiti na talent showu a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.
 
Dječji ljetni kamp održavat će se svakog radnog dana od 07:30 do 16:30 sati, a voditelji programa su diplomirani kineziolozi.

Detaljnije informacije možete dobiti putem e-maila: sportski.park.mladost@jarun.hr na koji se šalju i prijave.

www.sjever.hr
10.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.