Now Reading:
ANTUNOVO V MAROFU Dva vikenda puna zabave, glazbe, plesa, umjetnosti, sporta – to se ne propušta!
Full Article 2 minutes read

ANTUNOVO V MAROFU Dva vikenda puna zabave, glazbe, plesa, umjetnosti, sporta – to se ne propušta!

Sukladno epidemiološkoj situaciji i još uvijek važećim mjerama koja vrijede za javna okupljanja, Antunovo v Marofu, manifestacija organizirana uz Dan grada Novog Marofa, održat će se u prigodnom izdanju, kroz dva vikenda.

U subotu, 12. lipnja kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin očekuje vas od 10.00 do 14.00 sati sajam domaćih proizvoda, likovna kolonija povodom 100 godina Ivana Rabuzina, Marofski modni buvljak, dramska radionica, ali i predstavljanje radionica zbora, plesa, kreativnog pisanja, nordijskog hodanja iz projekta Nemirni umirovljenici.

Predstavit će se i plesne skupine ” M- fit” plesnog studia , u Dječjem kutku biti će likovna radionica Društva Naša djeca novi Marof, a DVD Novi Marof ispod kulturnog centra će imati promociju vozila, svojih aktivnosti i animaciju novih članova.

U subotu poslijepodne od 17.00 sati najmlađe očekuje besplatna dječja predstava ” Vuka se ne bojim ja”  kazališne skupine Pinklec na vanjskoj pozornici.

U 18.00 sati u KC Ivan Rabuzin biti će projekcija dokumentarnog filma Starac i roda – priča o Klepetanu.

U organizaciji Inn bara, u večernjem terminu očekuje vas glazbeni nastup Terce, sukladno važećim mjerama.

LD Grebengrad na streljani u Madžarevu u subotu i nedjelju organizira gađanje letećih meta u disciplini sportski trap.

Nedjelja, 13. lipnja na sam blagdan sv. Antuna Padovanskog, u župnoj crkvi biti će blagoslov djece u 10.00 sati, procesija ulicama grada u 10.30 , dok će svečanu svetu misu u 11.00 sati predvoditi vlč. Anđelko Cindori.

Na igralištu NK Novi Marof, od 9.00 sati je na rasporedu streličarski turnir u organizaciji SK Grebengradski streličari.

Od 16.00 sati u Dječjem kutku kod održat će se Retroigraonica Društva Naša djeca Novi Marof, od 17.00 sati nastup plesnih skupina Plesnog studia Spin box i u 18.00 sati dječja predstava kazališta Šareni svijet. Ovi dječji programi odvijat će se na vanjskom prostoru KC Ivan Rabuzin.

Za vikend 18. i 19. lipnja, u očekivanju dodatnog popuštanja epidemioloških mjera, očekuju vas ŠRD Novi Marof, Pinta, lovci u svojim standardnim promocijama uz zabavni program,sportaši, program u Staroj školi, a o konkretnim satnicama i eventualnim dopunama programa, Turistička zajednica grada Novog Marofa javnost će naknadno informirati.

Dođite, prošečite, podržite izvođače i izlagače – veselimo se zajedno u dozvoljenim okvirima, poručuju iz TZ-a.

www.sjever.hr
10.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.