Now Reading:
DANI GRADA NOVOG MAROFA Sajam domaćih proizvoda, likovna kolonija, radionice, procesija ulicama grada…
Full Article 2 minutes read

DANI GRADA NOVOG MAROFA Sajam domaćih proizvoda, likovna kolonija, radionice, procesija ulicama grada…

Lipanj u Novom Marofu prepun je zanimljivih događanja – obilježava se 13. lipnja, blagdan sv Antuna Padovanskog i Dan grada Novog Marofa.

Gradska Turistička zajednica je, u suradnji s Gradom i brojnim udrugama, pripremila bogat program koji su objavili na svojoj Facebook stranici:

„Dane Grada ove ćemo godine obilježiti prigodno. U dogovoru sa udrugama i ustanovama razlomit ćemo događanja na cijeli mjesec lipanj, a u očekivanju sve povoljnijih mjera koja vrijede za okupljanja (do 15. lipnja na snazi je odluka o zabrani javnih okupljanja iznad 100 ljudi) .

Tako nas u sljedećem vikendu, 12. i 13 lipnja očekuju razna manja događanja kod KC Ivan Rabuzin. Biti će tu likovna kolonija, sajam domaćih proizvoda, razne radionice naših Nemirnih umirovljenika, nastupi plesnih skupina , dječji kutak sa raznim radionicama, dječja predstava na otvorenom i predstavljanje našeg DVD Novi Marof…
U nedjelju ćemo proslaviti blagdan sv. Antuna Padovanskog, zaštitnika naše župe uz svečanu svetu misu i procesiju ulicama našeg grada.

Za vikend 18. i 19. lipnja ( obzirom da se od 15. lipnja očekuje dodatno popuštanje mjera), očekuju vas uvijek vjerni ŠRD Marof, Pinta, lovci, obrtnici, klapa, sajam, dječji programi, manji koncerti, program u Staroj školi, razni sportski turniri i još mnogo toga…Pratimo situaciju i veselimo se u dozvoljenim okvirima;).”

www.sjever.hr
08.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.