Now Reading:
Sezona bez poraza – rukometašice Podravka Vegete osvojile 26. naslov prvakinja!
Full Article 2 minutes read

Sezona bez poraza – rukometašice Podravka Vegete osvojile 26. naslov prvakinja!

Rukometašice Podravka Vegete su u subotu na domaćem terenu upisale i svoju posljednju prvenstvenu pobjedu u ovoj sezoni i to protiv Splita 2010 uz rezultat 30:18, poluvrijeme 17:7.

Simbolika broja 26 je dvostruka pa osim što su u ovoj sezoni ostvarile toliki broj pobjeda i zaključile sezonu bez poraza, 26. puta podignut je pehar i upisan još jedan naslov hrvatskih prvakinja. Zavjesa na ovu neobičnu sezonu se spušta uz oproštaj od kapetanice Dragice Džono koja je ipak na domaćem terenu završila svoju profesionalnu karijeru i po posljednji puta istrčala u dresu Podravka Vegete.

Odmah nakon utakmice uslijedila je podjela pehara i medalja. Pehar je danas ispred Hrvatskog rukometnog saveza uručila članica Upravnog odbora Božica Palčić, a medalje je svojim suigračicama predala kapetanica Dragica Džono. Uslijedio je mali protokol koji je bio usmjeren samo na kapetanicu Dragicu Džono koja je danas u Podravkinom dresu odigrala svoju posljednju utakmicu. Poklon je u ime RK Podravke predala direktorica Vlatka Mihoci.

Pred sam kraj utakmice ispred dvorane se začula navijačka pjesma. Navijači RK Podravka Vegete nisu htjeli propustiti osvajanje 26. naslova kao ni oproštaj od njihove kapetanice Dragice Džono pa su ispred dvorane pripremili splet navijačkih pjesama, malu bakljadu te uručili poklon uz puno emocija.

www.sjever.hr / rk-podravka.hr
06.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.