Now Reading:
Općini Bedekovčina 750.000,00 kuna za projekt ulaganja u Dječji vrtić Bedekovčina
Full Article 1 minutes read

Općini Bedekovčina 750.000,00 kuna za projekt ulaganja u Dječji vrtić Bedekovčina

Središnji ured za demografiju i mlade donio je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za projekte jedinice lokalne samouprave i Grada Zagreba temeljem koje je Općini Bedekovčina odobreno 750 tisuća kuna za projekt ulaganja u objekt Dječjeg vrtića Bedekovčina, odnosno za rekonstrukciju i dogradnju Dječjeg vrtića Bedekovčina.
 
Radi se o sufinanciranju troškova radova na rekonstrukciji i dogradnji dječjeg vrtića koji su trenutno u tijeku, a ukupna procijenjena vrijednost projekta iznosi 9.780.009,38 kuna te obuhvaća troškove nastale u 2021. godini.
 
Jedan od najvažnijih strateških projekata Općine Bedekovčina svakako je dogradnja Dječjeg vrtića Bedekovčina. Radovi na dogradnji i rekonstrukciji Dječjeg vrtića započeli su u listopadu prošle godine, a s novom pedagoškom godinom u rujnu će najmlađi mještani općine krenuti u novi vrtić.
 
Završetkom radova na II. fazi dobit će se prva uporabna cjelina koju će činiti kompletno izvana uređena građevina s prilaznom cestom, vatrogasnim pristupom i 20 parkirališnih mjesta te kompletno uređen i opremljen dio u prizemlju za 3 vrtićke skupine i kapacitetom za 60-ero djece u dobi od 3 do 7 godina te višenamjenskim i ostalim pomoćnim prostorom.

www.sjever.hr
05.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.