Now Reading:
Velika investicija, obnovit će se sjedište Podravke u Koprivnici
Full Article 1 minutes read

Velika investicija, obnovit će se sjedište Podravke u Koprivnici

Kreće obnova zgrade, sjedišta Podravke u Starčevićevoj ulici. Nadzorni odbor odobrio je investiciju čiji iznos bi trebao biti čak 150 milijuna kuna, prenosi poslovni.hr

Nadzorni odbor Podravke na svojoj je sjednici dao suglasnost Upravi Podravke za pokretanje investicijskog ciklusa koji će se odvijati u nekoliko faza. Podravka pokreće proces optimizacije logistike, te izradu projekta investicije u novi logističko-distributivni centar. Odluka o optimizaciji ukupnih logističkih operacija donesena je kako bi se unaprijedila učinkovitost Grupe Podravka.

Nadzorni odbor dao je prethodnu suglasnost za informatičku i energetsku rekonstrukciju, kao i modernizaciju poslovne zgrade u Koprivnici radi unaprjeđenja energetske učinkovitosti, korporativne i informacijske sigurnosti sustava te stvaranja odgovarajućih uvjeta za rad koji će potpuno zadovoljavati propisane zakonske norme te odgovarati novim zahtjevima u vremenu nakon pandemije uzrokovane koronavirusom.

Grupa Podravka odobrila je još nekoliko važnih projekata kojima se nastoji podići optimalna razina razvijenosti kompanije, pa se tako ulaže u tehničko-tehnološku modernizaciju te i sama digitalna transformacija za što bolju konkurentnost na tržištu, navodi se u Podravkinu priopćenju.

Foto:Podravka

www.sjever.hr/poslovni.hr
04.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.