Now Reading:
NE PROPUSTITE – Dan obitelji u Zlataru uz planinarenje, piknik i prekrasan pogled!
Full Article 1 minutes read

NE PROPUSTITE – Dan obitelji u Zlataru uz planinarenje, piknik i prekrasan pogled!

Kako bi naglasili neprocjenjivu ulogu obitelji Ujedinjeni narodi su 1989. godinu proglasili Međunarodnom godinom obitelji, a 15. svibnja 1994. godine prvi put je obilježen Međunarodni dan obitelji pod krilaticom “Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece”.

Namjera je bila istaknuti važnost obitelji i potaknuti društvo na donošenje odluka koje će osigurati bolji standard i kvalitetu života obitelji te pružiti podršku uvažavanju obiteljskog života, tradicije i običaja.

Društvo “Naša djeca” Grada Zlatara ove će godine taj dan obilježiti ove nedjelje, 09. svibnja planinarenjem od crkve u Martinšćini do Planinarske kuće Majer. Početak pohoda je 09:00 sati, a dolaskom do cilja planiran je piknik.

Hranu možete ponijeti u ruksaku, a organiziran je i roštilj po cijeni od 30-ak kuna za što se potrebno najaviti kako bi pripremili dovoljan broj obroka koji se plaća na Majeru, a najavu je dovoljno poslati porukom na broj 098 251 591.

Nakon piknika uživajte u čistom planinskom zraku i tradicionalnim igrama kao što su skakanje u vreći, potezanje konopa i nahranite dušu prekasnim pogledom!

www.sjever.hr
03.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.