Now Reading:
Nastavljena izgradnja društvenog doma u Lepoglavskoj Vesi
Full Article 2 minutes read

Nastavljena izgradnja društvenog doma u Lepoglavskoj Vesi

Nakon što su gradonačelnik Marijan Škvarić i direktor tvrtke TTG iz Višnjice Tomo Zgrebec 23. travnja potpisali ugovor o radovima u okviru druge faze izgradnje društvenog doma u Mjesnom odboru Lepoglavska Ves, održan je sastanak na kojem je izvođač radova uveden u posao te su započeli radovi nakon kojih će građani s područja navedenog mjesnog odbora na korištenje od Grada Lepoglave dobiti moderan višenamjenski prostor za okupljanja i druženja.

-Krećemo s drugom fazom izgradnje društvenog doma u Lepoglavskoj Vesi u okviru koje ćemo dovršiti dom i opremljenog ga predati građanima na korištenje. Tako će i građani s ovog područja Grada Lepoglave dobiti funkcionalan prostor za okupljanja, druženja, održavanja sastanaka i brojnih drugih aktivnosti koje će podići kvalitetu društvenog života – istaknuo je gradonačelnik Škvarić.

Ukupna cijena ugovorenih radova u okviru 2. faze izgradnje društvenog doma u MO Lepoglavska Ves, s porezom na dodanu vrijednost, iznosi 505.111 kuna.

-Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Kao i uvijek, nastojat ćemo kvalitetom odrađenog posla opravdati ukazano nam povjerenje – poručio je Tomica Zgrebec, direktor tvrtke TTG kojoj je Grad Lepoglava, kao investitor, povjerio poslove građenja.

Nakon dovršetke 2. faze u okviru koje će biti dovršen i uređen sam objekt doma, u trećoj se fazi planira uređenje njegove okolice i prilaznog puta.

www.sjever.hr
02.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.