Now Reading:
Varaždin domaćin završnice muškog Europskog kupa u stolnom tenisu
Full Article 2 minutes read

Varaždin domaćin završnice muškog Europskog kupa u stolnom tenisu

U varaždinskoj će Areni u razdoblju od 12. do 15. svibnja biti održano finalno klupsko muško stolnotenisko natjecanje Europski kup.

Riječ je o europskom stolnoteniskom kup natjecanju u kojem će sudjelovati 13 muških klubova iz 11 zemalja uključujući i hrvatsku ekipu Marinkolor iz Dubrovnika, a favoriti natjecanja su klubovi Post Muhlhausen iz Njemačke, AS Pontoise Cergy iz Francuske i Top Spin Messina iz Italije.

Četverodnevno natjecanje sastoji se od grupne faze gdje će 13 ekipa ždrijebom biti podijeljeno u 4 skupine, a iz svake će skupine po dva prvoplasirana kluba ući u četvrtfinale, odakle će direktnim ispadanjem odlučiti pobjednika Europskog kupa 2021.

Live streaming će putem izravnoga televizijskog praćenja prenositi sve utakmice natjecanja, a svi zaljubljenici stolnog tenisa moći će ih besplatno gledati na ETTU.TV.

Varaždinski STK STARR je koristeći bubble sistem organizaciju pokazao sposobnost vrhunske organizacije stolnoteniskih natjecanja čak i u ovim, posebno teškim vremenima.

Natjecatelji i njihova pratnja bit će smješteni u trima hotelima – Castellumu u Čakovcu te u Park Boutiqueu i hotelu Istra – Sveti Nikola u Varaždinu, čime će u tjednu trajanja natjecanja biti ostvareno 400 noćenja, a time i dodatno pomoći privredi i turističkoj djelatnosti Varaždina i Čakovca.

www.sjever.hr
28.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.