Now Reading:
U Koprivničko-križevačkoj županiji 68 novooboljelih osoba od koronavirusa!
Full Article 1 minutes read

U Koprivničko-križevačkoj županiji 68 novooboljelih osoba od koronavirusa!

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđeno 68 novih slučajeva bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivan 341 slučaj bolesti COVID-19, ozdravilo je 37 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 54 osoba. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe s pozitivitetom na koronavirus (1947. i 1950. godište) koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge bolesti.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeta su 154 uzorka sa sumnjom na SARS-CoV-2 virus, a od početka epidemije na području Koprivničko-križevačke županije provedeno je ukupno 27 235 testiranja. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 je potvrđena kod 7 376 osoba.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se spriječilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

www.sjever.hr
29.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.