Now Reading:
Treća godina Konferencije “Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji”
Full Article 3 minutes read

Treća godina Konferencije “Žene i poduzetništvo u Krapinsko-zagorskoj županiji”

Iza nas je još jedna godina puna izazova, a nakon uspješno održane Konferencije “Žene i poduzetništvo 2020”, u lipnju 2021. u Poslovno – tehnološkom inkubatoru u Krapini, nastavljamo sa organizacijom Konferencije i u ovoj godini.  

Treću godinu zaredom, mjesto održavanja Konferencije je Poslovno-tehnološki inkubator Kzž Krapina, Bobovje 52 G, a termin održavanja planiran je za početak lipnja.

Svjesne da je pandemija izuzetno utjecala na žensko poduzetništvo diljem svijeta, pa samim time i kod nas – preko 80 posto poduzetnica, vlasnica poduzeća, ističe negativne utjecaje pandemije na njihovo poslovanje. Prekomjerna zastupljenost u poslovnim sektorima najpogođenijim ekonomskom neizvjesnošću, izraženi digitalni jaz prema rodu vlasnika u sve virtualnijem svijetu te sve veća odgovornost za brigu o djeci – samo su neki od čimbenika koji žene čini posebno ranjivima.

Unatoč velikim preprekama za uspjeh, žene poduzetnice svakodnevno prilagođavaju svoje poslovanje, a kakva su nam iskustva vezano za novonastale okolnosti saznat ćete na samoj Konferenciji od naših poduzetnica. Poduzetnice su tu da jedna drugu ohrabre, da postanu svjesne da nisu same, da slobodno ulaze u svijet poduzetništva, jer danas ništa nije sigurno i sve je rizik, kako u životu, tako i u poslovnom svijetu.

Teže se odlučiti za poduzetništvo jer su žene rastrgane između obiteljskih i poslovnih obveza. Od njih se očekuje da budu dobre mame, da savršeno rade svoj posao, da su lijepo sređene i dobro raspoložene, a to je teško.

Ova Konferencija pokazuje da žena poduzetnica ima i da si mogu zajedno pružiti podršku, mentorirati jedna drugu, umrežiti se i pomoći jer su žene zajedno jače.

Program će trajati od 10-13,30, sudjelovanje na Konferenciji je besplatno, a prijave se već primaju: on line prijava na stranici:   https://zeneipoduzetnistvo.slkomunikacije.com 

mailom na : info@slkomunikacije.com 

www.sjever.hr/slkomunikacije.com 27.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.