Now Reading:
Je li Ivanec pred velikom promjenom na mjestu gradonačelnika? Đuras ili Batinić? HDZ-ov kandidat prvi predao potpise potpore više od 1000 građana
Full Article 2 minutes read

Je li Ivanec pred velikom promjenom na mjestu gradonačelnika? Đuras ili Batinić? HDZ-ov kandidat prvi predao potpise potpore više od 1000 građana

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Ivanca, Zdenko Đuras, predao je u utorak Gradskom izbornom povjerenstvu više od 1000 potpisa potpore građana Ivanca za mandat na mjestu gradonačelnika tog grada.

Velika brojka prikupljenih potpisa potvrdila je ono što je bilo vidljivo iz dana u dan, a to je da su građani već sada u velikom broju dali potporu i traže promjenu na čelu Grada Ivanca.

– Drago mi je da smo prvi predali kandidaturu. Ovo je dio puta koji vodi ka pobjedi. Ono što moram istaknuti je to da idemo stvoriti grad budućnosti, grad svih naših sugrađana u kojem će oni živjeti i uživati – kazao je Đuras koji je ujedno predstavio i listu za Gradsko vijeće za koju ističe da se sastoji od vrlo kvalitetnih ljudi koji mogu doprinijeti razvoju grada Ivanca.

Na predaji potpisa bio je i kandidat HDZ-a za župana Anđelko Stričak koji je najavio da HDZ u Gradu Ivancu ide u pobjedničku utakmicu te je podsjetio kako će se u Ivancu 16. svibnja održati izbori i za vijeća mjesnih odbora.

– Kad govorimo o izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće, očekujemo dobar rezultat. Gradonačelnik će se birati u drugom krugu između našeg kandidata Zdenka Đurasa i najvjerojatnije aktualnog gradonačelnika Milorada Batinića. Naravno da u drugom krugu očekujemo pobjedu našeg kandidata – rekao je Stričak te dodao da će HDZ na izbore za vijeća mjesnih odbora izaći u svim sredinama.

Nositelj liste za Gradsko vijeće je 1. Zdenko Đuras, a njegov zamjenik 2. Elvis Gotal, slijede

  1. Martina Car Matišić
  2. Ljudvek Cikač
  3. HSU – Stjepan Kozina
  4. Zdenko Đula
  5. Jasmina Grđan Buhin
  6. Sonja Poljak
  7. Andreja Kozulić
  8. Lidija Petrinjak
  9. Anita Šavorić
  10. HSU – Danica Mesec
  11. Goran Slavinec
  12. Vladimir Debeljak
  13. Rober Čusek

Foto: sjeverni.info

www.sjever.hr

27.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.