Now Reading:
Reformisti predstavili svoj program u Ivancu i obilježili Dan planeta Zemlje na Ivanščici!
Full Article 2 minutes read

Reformisti predstavili svoj program u Ivancu i obilježili Dan planeta Zemlje na Ivanščici!

Proteklog tjedna u Ivancu je predstavljen program Reformista za predstojeće lokalne izbore, a u nedjelju je povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje održano predavanje na Ivanščici.

Grad Ivanec drugi je po veličini u Varaždinskoj županiji. Od ukupnog broja stanovništva samo 38% živi u gradu dok ostali žive u ruralnim sredinama te i oni trebaju priliku za ravnomjeran razvoj. Program je temeljen na realnim mogućnostima zasnovanima na provedivoj financijskoj konstrukciji i dostupnim izvorima financiranja. Program koji nudim temelji se na nekoliko važnih točaka djelovanja, od razvoja poljoprivrede, turizma, informatizacije, do ulaganja u našu djecu i starije – rekla je Smoljo.

Kako je naglasila kandidatkinja važno je da Grad Ivanec i sva okolna mjesta postanu jednako razvijena i da svi imaju jednake prilike. Na kraju je poručila glasačima da glasaju za ideje, a ne za ideologije.  Na predstavljanju programa prisutni su bili i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnice Jelena Pavleković, a podršku su im dali i predsjednik stranke i župan Varaždinske županije Radimir Čačić i zamjenik župana Robert Vugrin.

Povodom Dana planeta Zemlje organizirano je edukativno predavanje na Ivanščici u organizaciji JU Priroda Varaždinske županije zajedno sa Speleološkom udrugom “Kraševski zviri” Ivanec (Valentina Kraš – predavačica) i Hrvatskim planinarskim društvom (Ivančica Ivanec – domaćin). Predavač je bio Dubravko Šincek iz Planinarskog društva Ravna Gora.

Ovom predavanju odazvao se veliki broj zainteresiranih planinara i okupljenih građana, a samom predavanju prisustvovali su i župan Čačić i saborska zastupnica Natalija Martinčević.

Ovo je prvo takvo predavanje na Ivanščici i zaista sam zadovoljna odazivom. Zahvaljujem se Varaždinskoj županiji na podršci, a u planu je i cijeli niz daljnjih predavanja koje planiramo realizirati – rekla je Pavleković.

www.sjever.hr
26.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.