Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA Danas i toplije nego jučer, ali…ima i jedna loša vijest!
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA Danas i toplije nego jučer, ali…ima i jedna loša vijest!

kiša

Travanj nastavlja u svom stilu, mogli bismo reći, jer gotovo ni jedan dan ne prođe bez kiše, a prema svemu sudeći takav će biti i četvrtak. Neka vas ne zavara sunce – svakako ponesite kišobrane, da vas ne bi iznenadio pljusak!

Iz DHMZ-a najavljuju da će danas biti promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, mjestimice uz kišu ili pljuskove, češće poslijepodne.
U Dalmaciji umjereno i pretežno oblačno, ponegdje s kišom i pljuskovima s grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji, osobito na jugu.
Vjetar umjeren jugozapadni, lokalno i jak, navečer u okretanju na sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu umjereno i jako jugo.
Najniža temperatura zraka od 3 do 8, na Jadranu od 7 do 11, a najviša uglavnom između 14 i 19 °C.

Biometeorološka prognoza za četvrtak

Biometeorološke prilike će u većem dijelu zemlje biti razmjerno nepovoljne, a u Dalmaciji i na krajnjem jugu zemlje nepovoljne. Uz pojačanu naoblaku, moguće nestabilnosti i južinu, meteoropati se mogu žaliti na manjak koncentracije, umor i razdražljivost, pojačane bolove na mjestima ranijih ozljeda i glavobolju. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici mogu biti pojačane nepovoljnim biometeorološkim utjecajem.

a.kučić/sjever.hr/DHMZ
22.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.