Now Reading:
Premijer Plenković stiže u Mariju Bistricu na otvorenje novoizgrađenog vrtića
Full Article 2 minutes read

Premijer Plenković stiže u Mariju Bistricu na otvorenje novoizgrađenog vrtića

Kako je nedavno i najavio načelnik općine Marija Bistrica, Josip Milički, da će se tamošnji novi vrtić otvoriti oko Uskrsa to će se i dogoditi. Otvorenje će biti u srijedu u 17.30 sati a na otvorenje stiže premijer Andrej Plenković.

Potvrda njegova dolaska stigla je kasno sinoć, a kako doznajemo nakon otvorenja premijer i predsjednik HDZ-a trebao bi se naći sa čelnim ljudima županijskog HDZ-a. Riječ je o uobičajenom sastanku kakve Plenković ima sa lokalnim županijskim organizacijama koje su u pravilu zatvorene za javnost.

Inače. što se tiče samog vrtića veći dio sredstava za izgradnju osiguran je u okviru Podmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” – tip operacije 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. te je sufinanciran bespovratnim sredstvima Europske unije, a ukupna vrijednost projekta je preko 8,8 mil. kuna.

s.kalajdzija/sjever.hr 07.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.