Now Reading:
Još jedna zanimljiva radionica u TICM-u: Naučite sve o elektranama i energetskoj učinkovitosti
Full Article 1 minutes read

Još jedna zanimljiva radionica u TICM-u: Naučite sve o elektranama i energetskoj učinkovitosti

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. organizira seminar posvećen energetskoj učinkovitosti. Seminar pod nazivom „Elektrane i energetska učinkovitost – praktična rješenja“ održat će se u srijedu, 14. travnja 2021. godine, s početkom u 10 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b Čakovec.

Ciljna skupina seminara su predstavnici poslovnog sektora koji žele saznati kako uskladiti svoje poslovanje s načelima održivosti ili naučiti više o zelenoj ekonomiji, održivom razvoju, kružnom gospodarstvu i drugim zanimljivim temama.

Sudjelovanje je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijava na poveznici.

Predavači su stručnjaci iz različitih područja povezanih s zaštitom okoliša i održivim razvojem, a teme o kojima će pričati su povećanja energetske učinkovitosti poslovanja i uvođenju obnovljivih izvora energije u poslovanje, s naglaskom na konkretne primjere.

Nakon završetka službenog dijela predavanja, sudionici će imati priliku postaviti pitanja predavačima i s njima raspraviti o temama koje ih posebno zanimaju.

www.sjever.hr
01.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.