Now Reading:
Oprezno sa spaljivanjem suhe trave! Jučer evidentirano nekoliko požara na području Krapinsko-zagorske
Full Article 2 minutes read

Oprezno sa spaljivanjem suhe trave! Jučer evidentirano nekoliko požara na području Krapinsko-zagorske

Tijekom jučerašnjeg dana evidentirana su četiri požara prilikom spaljivanja trave i niskog raslinja na području Krapinsko-zagorske županije, javljaju iz Policijske uprave.

Jučer, 4. ožujka 2021. godine, došlo je do požara suhe trave i niskog raslinja u Židovnjaku. Gdje je, 79-godišnja hrvatska državljanka spaljivala na svojoj parceli suhu travu te je uslijed jakog vjetra došlo do nekontroliranog širenja vatre na okolnu šumu. Nije bilo ozlijeđenih osoba. Požar su ugasili pripadnici ZJVP Zabok i DVD Bedekovčina. Protiv 79-godišnjakinje podnijet će se prijava zbog počinjenog prekršaja iz čl. 8 st. 3., Zakona o zaštiti od požara.

Jučer, 4. ožujka 2021. godine, u Vižanovcu, 59-godišnja hrvatska državljanka spaljivala je suhu travu i nisko raslinje te je uslijed vjetra došlo do širenja vatre na drveni stup električne energije koji je nagorio. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar su ugasili pripadnici DVD Belec. Protiv 59-godišnjakinje također će se podnijet prijava zbog počinjenog prekršaja iz čl. 8 st. 3., Zakona o zaštiti od požara.

Jučer, 4. ožujka 2021. godine, došlo je do manjih požara suhe trave i niskog raslinja u Krapini selu, Svetom Križu Začretje, Zajezdi i mjestu Pece. Nije bilo ozlijeđenih osoba i nema štete. Požar su ugasili pripadnici DVD Konjščina, DVD Sveti Križ Začretje i DVD Budinščina.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr
5.3.2021.

Input your search keywords and press Enter.