Now Reading:
U prometnoj nesreći stradao 55-godišnjak
Full Article 1 minutes read

U prometnoj nesreći stradao 55-godišnjak

Jučer, 2. ožujka 2021. godine oko 6:30 sati u Čehovcu, dogodila se prometna nesreće u kojoj je ozlijeđen 55-godišnji vozač Fiat Punta.

Neposredno prije nesreće 55-godišnji vozač Punta, čakovečkih registarskih oznaka, polukružnim okretanjem uključivao se u promet s površine ispred dvorišne ograde. Pritom nije propustio sva vozila koja se kreću prometnicom na koju se uključivao zbog čega je u bočni dio njegovog automobila, prednjim dijelom udarila 22-godišnja vozačica Renault Clija, čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač Punta vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se težina ozljeda zadobivenih u nesreći naknadno okvalificirati.

Prije uključivanja u promet sudionici nesreće nisu očistili zaleđena vjetrobranska stakla na automobilima. Ujedno, 55-godišnji vozač Punta tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće od 7:05 do 7:50 sati kolnik županijske ceste u Čehovcu bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.

Sudionici opisane prometne nesreće prekršajno su sankcionirani zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

www.sjever.hr
03.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.