Now Reading:
Članovi Udruge Peharček uređuju prostore za rad u društvenom domu u Knapiću – pomaže i Grad Ivanec
Full Article 2 minutes read

Članovi Udruge Peharček uređuju prostore za rad u društvenom domu u Knapiću – pomaže i Grad Ivanec

Članovi ivanečke Udruge vinara i vinogradara Peharček dobrovoljnim radom uređuju podrumske prostore u društvenom domu u Knapiću, koje im je, u dogovoru s Mjesnim odborom Lančić-Knapić, na korištenje ustupio Grad Ivanec.

Riječ je o prostoru površine 35 m2, koji Peharček namjerava u potpunosti urediti i pretvoriti ga u ugodno sastajalište ivanečkih vinogradara.

Petnaestak volontera dosad je već obavilo povelik dio posla: zidovi su podletovani i obojani, podignut je pregradni zid, postavljene su zidne i podne pločice, montiran je i dio čajne kuhinje, a nakon što se obave još neki instalaterski i drugi obrtnički radovi, slijedi završno opremanje prostora policama, stolovima, stolcima i drugim inventarom.

U uređenju prostora vinogradarima će novčano kao i u obavljanju dodatnih potrebnih radova te u nabavi opreme pomoći i Grad Ivanec.

– Želja nam je sve radove dovršiti do 15. ožujka, kako bi sve bilo spremno za ocjenjivanje vina berbe 2020., koje će se u društvenom domu u Knapiću održati 20. ožujka. Upućujem zahvalu Gradu Ivancu te volonterima udruge koji zovu, pitaju kako mogu pomoći te daruju mnoge sate svoga rada samo kako bi udruga napokon dobila ugodan prostor za svoj rad – istaknuo je predsjednik Peharčeka Željko Đurin.

www.sjever.hr

02.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.