Now Reading:
Tražite posao? Donosimo top 10 poslova na sjeveru Hrvatske!
Full Article 5 minutes read

Tražite posao? Donosimo top 10 poslova na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Nord Produkt d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) na području Međimurske i Varaždinske županije. Ključne su odgovornosti vezane za realizaciju prodajnih ciljena po razdobljima, proizvodima i planiranim prihodima, prezentaciju asortimana prema kupcima, poslove realizacije prodaje i postprodajnih aktivnosti. Od kanidata se očekuju srednja stručna sprema te radno iskustvo od najmanje dvije godine na istim ili sličnim poslovima. Potrebno je izvrsno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog jezika te aktivna vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. u potrazi je za Customer care agentom za slovački jezik (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave se zaprimaju do 5.3. Od kandidata se očekuju napredne komunikacijske vještine i poznavanje slovačkog i engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, inicijativna i ustrajnost, izuzetna preciznost te jasna i koncizna pisana i usmena komunikacija. Aplicirajte.

Workforce za potebe klijenta zapošljava referenta prodaje CNC strojeva i postrojenja za obradu metala (m/ž) u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. Prijaviti se možete najkasnije do 15.3. Posao obuhvaća aktivnu potragu za novim kupcima, obilazak terena zbog praćenja potreba kupaca, planiranje, primjenu i razvoj prodajnih aktivnosti. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog smjera, a poželjno je iskustvo rada. Traži se napredno znanje rada na računalu te poznavanje stručnog ili engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte ovdje.

Ljekarna Katica Vodopija – Štorga zapošljava magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof, a prijaviti se možete najkasnije do 19.3. Uvjeti su završen farmaceutsko-biokemijski fakultet i položen stručni ispit, posjedovanje licence za rad, usmjerenost na zadovoljstvo pacijenata te izvrsne komunikacijske vještine. Poslodavac nudi izvrsne uvjete rada i stimulirajuća primanja. Poslodavac isto tako nudi pomoć u traženju smještaja. Provjerite više putem linka.

Mehanika Štriga zapošljava prodavača rezervnih dijelova za traktore i građevinske strojeve (m/ž). Mjesto rada je Ljubešćica, a prijave se zaprimaju do 17.3. Uvjeti su minimalno završena srednja škola, poznavanje rada na računalu, komunikativnost i spremnost za rad s ljudima. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Provjerite detalje ovdje.

MDV Plus d.o.o. zapošljava voditelja skladišta (m/ž) u Varaždinu. Prijave su otvorene do 5.3. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ekonomskog ili tehničkog smjera te obvezno iskustvo s drvnim programom i građevinskim materijalom. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Zamax Plin zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave su otvorene do 1.3. Poslodava nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja i mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Od kandidata se očekuju komunikativnost, spremnost na timski rad i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Hotel Zagi traži spremačicu / čistačicu / sobaricu (m/ž) u Oroslavju. Prijaviti se možete do 12.3. Nude se primanja do 6.000 kuna. Poslodavac nudi stalni radni odnos. Aplicirajte.

Udruga Sveta Ana traži voditelja EU projekta (m/ž) u Loboru. Aplicirati možete najkasnije do 2.3. Potrebna je viša stručna sprema društvenog usmjerenja, poznavanje poslovnih financija, napredna računalna pismenost. Posao obuhvaća vođenje ureda i uredskih poslova, pisanu i usmenu komunikaciju s partnerima, organiziranje i arhiviraje poslovne dokumetacije. Provjerite detalje ovdje.

Metalis d.o.o. traži referanta u odjelu prodaje proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a prijave se zaprimaju do 5.3. Ključni su zadaci podrška u prodaji proizvoda kupcima, davanje dispozicije skladištu za isporuku gotovih proizvoda, izrađivanje ponude i narudžbe za njemačka govorna područja. Očekuje se srednja stručna sprema. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

www.sjever.hr 27.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.