Now Reading:
45. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Još jedan mandat za prof. Grudenić na čelu Gradske knjižnice i čitaonice Gustav Krklec u Ivancu
Full Article 50 second read

45. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Još jedan mandat za prof. Grudenić na čelu Gradske knjižnice i čitaonice Gustav Krklec u Ivancu

Na današnjoj 45. sjednici, održanoj elektroničkim putom, vijećnici Gradskog vijeća Ivanec većinom su glasova, uz suzdržani glas Daniela Vlaisavljevića (SDP), donijeli Izmjene i dopune Statuta Grada Ivanca i Poslovnika Gradskog vijeća.

Obaveza je to koju je Gradsko vijeće trebalo odraditi temeljem novog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi, a slijedom kojeg su svi gradovi, općine i županije u Hrvatskoj dužni uskladiti svoje opće akte u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu ovoga Zakona.

Vijećnici su prihvatili prijedlog Odbora za izbor i imenovanja te jednoglasno donijeli Rješenje o imenovanju prof. Marine Grudenić za ravnateljicu Gradske knjižnice i čitaonice Gustav Krklec u Ivancu, čime joj je potvrđen novi četverogodišnji ravnateljski mandat.

Također, donesen je Zaključak kojim je za imenovanje suca porotnika Županijskog suda Varaždin predložen Dragutin Đula iz Jerovca.

U sklopu sjednice održan je i redovit Aktualni sat na kojem je gradonačelnik odgovorio na više vijećničkih pitanja.

www.sjever.hr/ivanec.hr
26.2.2021.

Input your search keywords and press Enter.