Now Reading:
KAKO JE UOPĆE VOZIO S TOLIKO PROMILA? Totalno pijani 33-godišnjak uhićen zbog izazivanja nesreće, a dobit će i ogromnu kaznu
Full Article 2 minutes read

KAKO JE UOPĆE VOZIO S TOLIKO PROMILA? Totalno pijani 33-godišnjak uhićen zbog izazivanja nesreće, a dobit će i ogromnu kaznu

policija alkohol

Jučer oko 11 sati i 30 minuta u Čakovcu, u Zrinsko-frankopanskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 36-godišnja putnica iz osobnog automobila.

„Vozač Audija A4, čakovečkih registarskih oznaka, rođen 1987. godine, upravljajući pod utjecajem alkohola od 3,80 promila, brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa (vozila ispred), zbog čega je prednjim dijelom udario u stražnji dio VW Golfa, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljala 24-godišnja vozačica. Neposredno prije nesreće vozačica Golfa smanjila je brzinu kretanja zbog nailaska na nekoliko vozila. Uslijed siline udara Golf je odbačen u Subaru Legacy, čakovečkih registarskih oznaka, kojim se neposredno ispred zaustavio 38-godišnji vozač zbog nailaska na vozilo.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnici Čakovec prevezena je 36-godišnja putnica iz Subara, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je u nesreći lakše ozlijeđena.

Vozač Audija je uhićen i priveden u policijsku postaju te će se zbog počinjenja nekoliko prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama prekršajno sankcionirati izricanjem novčane kazne u ukupnom iznosu od 12.500 kuna, uz zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od tri mjeseca. Nakon pravomoćnosti odluka o utvrđenim prekršajima 33-godišnjaku će se u evidenciju vozača i vozačkih dozvola upisati šest negativnih prekršajnih bodova”, priopćili su iz PU međimurske.

www.sjever.hr

23.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.