Župan Koren: Saračevića smrt neizmjerna je tragedija, teško ćemo više takvog čovjeka u našoj sredini prihvatiti kao što je on bio prihvaćen

Jučer je u 60. godini života preminuo Zlatko Saračević, trener RK Podravka Vegeta i proslavljeni rukometaš. Vijest o iznenadnoj smrti šokirala je mnoge, pa tako i koprivničko-križevačkog župana Darka Korena.

– Da se radi i o nepoznatom čovjeku, sve bi nas pogodila činjenica da je umro netko od 59 godina, a kada je to Zlatko Saračević, onda je to zaista jedna neizmjerna tragedija znajući što je značio svima nama koji smo pratili njegovu karijeru još kao igrača, ali i sada kao trenera. Zadnje svoje radne dane proveo je kod nas u Koprivnici trenirajući naš Rukometni klub „Podravka Vegeta“ i ostvario, i u ovim okolnostima, iznimne rezultate. No to sada nije bitno, bitna je ta njega ljudska komponenta po kojoj je bio nadaleko poznat i zaista prihvaćen u Koprivnici kao da je tamo rođen – rekao je Koren te dodao:

-Mi smo prije svega šokirani tom tužnom viješću i teško ćemo više takvog čovjeka u našoj sredini prihvatiti kao što je on bio prihvaćen.

m.furlan / sjever.hr 22.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.