Now Reading:
POTRES NA POLITIČKOJ SCENI: Dubravko Bilić napustio SDP!!!!!
Full Article 2 minutes read

POTRES NA POLITIČKOJ SCENI: Dubravko Bilić napustio SDP!!!!!

dubravko bilić

Kasno u ponedjeljak navečer gradonačelnik Ludbrega, Dubravko Bilić, objavio je na svom Facebook profilu da napušta redove SDP-a. Kazao je da na izbore izlazi samostalno. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

-Nakon više od dvadeset godina provedenih u SDP-u gdje sam, između ostalog, obnašao funkciju saborskog zastupnika te u dva mandata dužnost gradonačelnika Grada Ludbrega, kao i brojne stranačke funkcije na lokalnoj i nacionalnoj razini, podnio sam ostavku na članstvo u stranci, kao i na sve stranačke dužnosti.

Kako bih ostao dosljedan odgovornom načinu svog dosadašnjeg političkog rada, pred Ludbrežanke i Ludbrežane na predstojeće izbore izlazim kao nezavisni kandidat te od njih tražim još jedan mandat i povjerenje da vodim naš grad. Dosadašnje povjerenje opravdao sam, između ostalog, najboljim korištenjem EU fondova, razvojem Ludbrega u gospodarsko središte, obogaćivanjem turističke i kulturne ponude, kao i transformacijom Ludbrega u zeleni grad. Moj je fokus bio i ostao briga za malog čovjeka i njegove potrebe u zajednici u kojoj živi kako ne bi svoju sreću tražio negdje drugdje. Vjerujem da građani vide koliko smo zajedno Ludbreg učinili boljim te da će mi još jednom ukazati povjerenje da zajedno istom snagom nastavimo i dalje – stoji u FB objavi Bilića.

www.sjever.hr 22.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.