Now Reading:
LOKALNI IZBORI: Barbara Antolić Vupora SDP-ova kandidatkinja za županicu Varaždinske županije, Renata Potočnik za zamjenicu
Full Article 2 minutes read

LOKALNI IZBORI: Barbara Antolić Vupora SDP-ova kandidatkinja za županicu Varaždinske županije, Renata Potočnik za zamjenicu

U ponedjeljak, 25. siječnja 2021. održan je Županijski odbor SDP-a Varaždinske županije na temu priprema za nadolazeće lokalne izbore u svibnju ove godine.

Županijski odbor SDP-a jednoglasno je donio odluku kako će kandidatkinja za županicu Varaždinske županije biti predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora, a kandidatkinja za zamjenicu županice dosadašnja zamjenica gradonačelnika Ludbrega Renata Potočnik.

Barbara Antolić Vupora dugi je niz godina aktivna u politici Varaždinske županije, aktualna je saborska zastupnica i predsjednica Županijske organizacije SDP-a te uspješna poduzetnica. Renata Potočnik je uspješna menadžerica u renomiranoj međunarodnoj tvrtci i aktualna zamjenica SDP-ovog gradonačelnika Dubravka Bilića u Ludbregu u kojemu je SDP dokazao kako se korektnom i konkretnom politikom s dokazano sposobnim ljudima uspješno vodi i razvija jedan grad.

Po istim kriterijima i načelima, SDP Varaždinske županije, na čelu s dvije uspješne, poduzetne, vrijedne, a prije svega poštene i odgovorne žene vodit će i Županiju sljedeće četiri godine, ističu iz SDP-a.

„SDP je svjestan sve veće potpore, ali i očekivanja birača u Varaždinskoj županiji, stoga sam ponosna što ćemo Renata i ja kao uspješne poduzetnice i radnice s dugogodišnjim aktivnim sudjelovanjem u politici našega kraja, preuzeti odgovornost i u vođenju naše Županije sljedeće četiri godine. Naši rezultati u poduzetništvu i radu, uz političko iskustvo jamstvo su uspješnog budućeg vođenja naše Županije koju vidimo kao regiju predvodnicu trenda pozitivnih promjena, hrvatskog sjevera i naše Domovine. Svi mi zaslužujemo sigurnost, stabilnost, rast i razvoj, bolju i sigurniju budućnost za našu djecu i unuke. Svu svoju energiju, radne navike, svoj život, usmjerit ćemo, u ovim teškim vremenima, na razvoj brojnih, nažalost neiskorištenih potencijala koje naš kraj ima. Prioritet će nam, uz potporu razvoju obrta, malog i srednjeg poduzetništva, prije svega biti osiguranje uvjeta za dostojanstvenu starost naših starijih i sretno, bezbrižno odrastanje naših najmlađih stanovnika“ – naglasila je kandidatkinja za županicu Barbara Antolić Vupora.

Javno predstavljanje kandidatkinje za županicu i SDP-ovih kandidata na lokalnim izborima u Varaždinskoj županiji predviđeno je početkom veljače, kada epidemiološka situacija to bude dozvoljavala.

sjever.hr 25.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.