Now Reading:
Još bolji uvjeti za bavljenje sportom za djecu od 5 godina; Farkaševac uskoro dobiva igralište s umjetnom travom
Full Article 2 minutes read

Još bolji uvjeti za bavljenje sportom za djecu od 5 godina; Farkaševac uskoro dobiva igralište s umjetnom travom

Novo će igralište omogućiti još bolje uvjete bavljenja sportom za djecu od 5 godina, pa sve do odraslih korisnika, ukupno u 8 dobnih kategorija koje se natječu unutar liga Zagrebačke županije.

Novo igralište će uz NK Zrinski koristiti i Područna škola Farkaševec, mjesni odbori i sportski klubovi iz nizinskog dijela Samobora te sportski klubovi osoba s invaliditetom.

Projekt se proteže na 3.066,00 m2 te će uz igralište s umjetnom travom imati i sigurnu zonu te prostor za zagrijavanje.

Grad Samobor prijavio je Projekt „Izgradnja nogometnog igrališta i postavljanje umjetne trave u Nogometnom klubu Zrinski“ Ministarstvu turizma i sporta na natječaj za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2021. godini.

Ukupni iznos projekta je 1.335.055,88 kuna, mogućnost sufinanciranja Ministarstva ukupno je 1.000.000,00 kuna s time da zatraženi iznos sufinanciranja ne smije biti veći od 80%.

Preostali dio sredstava potrebnih za izgradnju, građevinski zahvat i opremanje sportske građevine, prijavitelj je dužan osigurati iz ostalih izvora te je sukladno tome Grad Samobor osigurao potrebna sredstva.

www.sjever.hr/samobor.hr 25.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.