Now Reading:
Još jedno inovativno rješenje podravske tvrtke
Full Article 1 minutes read

Još jedno inovativno rješenje podravske tvrtke

Rasco je izveo još jednu uspješnu transformaciju – kamion za prijevoz komunalnih kontejnera pretvoren je u vozilo zimske službe.

Kamion sa sustavom za podizanje kontejnera koji se većinu vremena koristi za odvoz komunalnog otpada spreman je za borbu protiv snijega i leda na gradskim ulicama kad to postane potrebno.

Iako se radi o kombinaciji kakvu ne viđamo često na cestama, kamion s podizačem kontejnera (skip loader) može biti vrlo učinkovit u ulozi zimske službe. MAN TGM 13.250 dvoosovinac na fotografijama opremljen je potrebnom hidraulikom, sustavom za podizanje kontejnera i prednjom kamionskom pločom. U zimskim uvjetima to znači brz prelazak s redovnih poslova odvoza smeća u kamion zimske službe.

Kombinacija će najviše raditi u urbanim sredinama. Korisnicima je na raspolaganju široka paleta dodatnih opcija, i svaki stroj se može prilagoditi prema individualnim potrebama.

Opremanje kamiona s podizačem kontejnera za zimsku službu je idealna opcija za mnoge komunalne i građevinske tvrtke, koje žele koristiti vozilo tijekom cijele godine i maksimalno iskoristiti investiciju u vozni park i opremu.

sjever.hr / rasco.hr

24.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.