Now Reading:
FOTO: Ovako je izgledao 23. Vincekov pohod
Full Article 1 minutes read

FOTO: Ovako je izgledao 23. Vincekov pohod

U uvjetima epidemioloških mjera Planinarsko društvo Bundek iz Murskog Središća organiziralo je virtualan 23. Vincekov pohod.

Udruga okuplja planinare i ljubitelje planinarenja i prirode te promiče planinarenje i šetnje prirodom, zdrav način života, a svoje izlete, pohode i uspone organizira po Hrvatskoj, Sloveniji, Austiji, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini, Italiji.

„Dragi prijatelji, kako bismo i u ovim neizvjesnim vremenima očuvali duh Vincekovog pohoda, tradicionalno najvećeg i najveselijeg planinarskih pohoda u Republici Hrvatskoj, a da sve bude u skladu s epidemiološkim uvjetima i preporukama, odlučili smo organizirati pohod u nešto drugačijim uvjetima (virtualno). Da bi sve vas drage prijatelje, planinare, hodače, šetače, trkače, planinarska i sportska društva i udruge, ljubitelje prirode i zime, potaknuli na boravak i kretanje na svježem zraku u vlastitoj režiji u skladu s epidemiološkim mjerama“, pozvali su prijateljima, koji su se odazvali u velikom broju.

Od 15. do 24. siječnja fotografije su objavljivane u Facebook grupi Vincekovog pohoda, gdje ih možete pogledati, a mi prenosimo samo jedan mali dio „očuvanja duha Vincekovog pohoda“:

sjever.hr

24.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.