Now Reading:
STUDENTI, JAVITE SE! Grad Lepoglava raspisao natječaj za stipendije
Full Article 2 minutes read

STUDENTI, JAVITE SE! Grad Lepoglava raspisao natječaj za stipendije

Grad Lepoglava nastavlja sa stipendiranjem studenata s gradskog područja.

U skladu s time raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima Grada Lepoglave za akademsku godinu 2020./2021. Dodijeljene će biti 33 gradske stipendije – 29 po osnovi socijalno – ekonomskog statusa te četiri po kriteriju uspjeha i postignuća tijekom studiranja.

Mjesečni iznos stipendije po korisniku bit će 700 kuna, a dodjeljuje se za akademsku godinu 2020./2021., računajući od 01. listopada 2020. do 30. lipnja 2021. godine. Pravo na sudjelovanje na natječaju imaju redovni studenti s područja Grada Lepoglave koji ispunjavaju natječajem definirane uvjete. Listu kandidata koji ostvaruju uvjete za dodjelu stipendija utvrdit će Povjerenstvo za dodjelu stipendija.

Prijave kandidata dostavljaju se u roku 15 dana od dana objave ovog natječaja u Varaždinskim vijestima. Prijave se podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti na službenoj internet stranici Grada Lepoglave (www.lepoglava.hr) gdje se nalaze i detalji objavljenog natječaja.

– Za ovu smo akademsku godinu za stipendije studentima u proračunu osigurali 210.000 kuna. Želja nam je pomoći našim mladim sugrađanima u njihovom akademskom obrazovanju koje će biti temelj njihovog budućeg života, a ujedno pridonijeti i razvoju društva u koje živimo – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić pozvavši studente da se prijave na natječaj za stipendije Grada Lepoglave.

sjever.hr 20.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.