Now Reading:
Konstituiran Savjet mladih Grada Varaždina – za predsjednika izabran Leo Amidžić
Full Article 2 minutes read

Konstituiran Savjet mladih Grada Varaždina – za predsjednika izabran Leo Amidžić

Na konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih Grada Varaždina koja se u ponedjeljak održala putem Zoom aplikacije, za predsjednika Savjeta izabran je Leo Amidžić, a za njegovog zamjenika Josip Pokorny.

Sjednici su prisustvovali i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan, pročelnica Upravnog odjela za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo Mirna Kezele te dosadašnji predsjednik Savjeta mladih Grada Varaždina Tim Hrvaćanin.
 
Leo Amidžić, student Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, čestitao je svim članicama i članovima kao i njihovim zamjenicima na izboru u Savjet mladih Grada Varaždina te zahvalio na ukazanom povjerenju.

-Zahvaljujem i dosadašnjem predsjedniku Savjeta mladih Timu Hrvaćaninu i svim našim prethodnicima na uloženom trudu i radu. Iako smo generacija koja odrasta između globalne financijske krize i globalne pandemije koronavirusa te iako još uvijek stječemo znanje i iskustvo, drago mi je što smo odlučili preuzeti ovu odgovornost i doprinijeti, u skladu s mogućnostima Savjeta mladih, boljitku života mladih u našem gradu. Poruka koju želim poslati mladima je da ćemo biti njihov glas i da nam se u svakom trenutku mogu obratiti, a upravo će komunikacija s mladima biti bitan segment našeg djelovanja. Nadam se dobroj suradnji, kako s članicama i članovima Savjeta mladih, tako i s predsjednikom Gradskog vijeća Grada Varaždina Damirom Habijanom, svim vijećnicama i vijećnicima u Gradskom vijeću, gradonačelnikom Grada Varaždina Ivanom Čehokom te zamjenicima gradonačelnika – rekao je Amidžić.
 

Članovi Savjeta na sjednici su proaktivno i konstruktivno raspravljali, dogovorili daljnje korake suradnje i projekte za mlade na širem području Grada Varaždina.
 
Članovi i zamjenici članova Savjeta mladih Grada Varaždina (mandat 2021.-2023.)
 
Članovi:
LEO AMIDŽIĆ – predsjednik
JOSIP POKORNY– zamjenik predsjednika
LUCIJA CAR – članica
TONI ČAKMAZOVIĆ – član
DAVID HIRŠZON – član
DORA KERMEK – članica
TIN KOLENKO – član
LOVRO LUKAVEČKI – član
IVAN TODOROVIĆ – član
 
Zamjenici članova:
KARLO FURJAN – zamjenik člana
JELENA PUZAK – zamjenica člana
PETAR RUNAC – zamjenik članice
JURICA PAJTAK – zamjenik člana
TEO TUĐAN – zamjenik člana
MONIKA RUSAK – zamjenica članice
LUCIJA BRIŠKI – zamjenica člana
MAGDALENA KRAJNIK – zamjenica člana
EDO RISEK zamjenik člana

www.sjever.hr

19.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.