Now Reading:
Saborski zastupnici, njih 50-ak, cijepili se protiv korone: “Cijepljenje je nužna potreba”
Full Article 2 minutes read

Saborski zastupnici, njih 50-ak, cijepili se protiv korone: “Cijepljenje je nužna potreba”

Danas su se protiv korone cijepili zastupnici Hrvatskoga sabora, a među prvima se cijepio HDZ-ov Josip Đakić koji je prebolio koronu.

COVID-19 dijagnosticiran mu je krajem rujna i imao je težak oblik bolesti, liječio se u bolnici i primao je kisik, piše Dnevnik.hr.

Nakon cijepljenja Đakić se kratko obratio medijima i objasnio zašto se cijepio iako je prebolio COVID.
“Cijepljenje je nužna potreba. Svatko tko stvarno želi zaštititi sebe neka to učini. Ja sam se konzultirao s liječnikom i svi su rekli da se to može učiniti mjesec dana poslije da se ne bi ponovilo. Želim pokazati svojim primjerom da to ne boli i da je to potreba”, kazao je Đakić. 

Cijepili su se i Krešo Beljak, koji je pritom pokazao tetovažu na nadlatkici, kao i SDP-ov Boris Lalovac, koji je cijepljenje odradio u sponzorskoj majici jedne pivovare. Milorad Pupovac kazao je kako se cijepio između ostalog i zato što spada u rizične skupine, a isto je poručio i Peđa Grbin, piše Dnevnik.

“Moramo pokazati da to nije opasno i potaknuti građane na cijepljenje”, kazao je Grbin. 

Cijepili su se i Natalija Martinčević, Žarko Tušek, Mišel Jakšić, Arsen Bauk, Milorad Pupovac, Dragana Jeckov, Branko Bačić, Branko Grčić, Dragana Jeckov, Dario Hrebak, Boris Lalovac, Gari Cappelli…

screenshot/dnevnik.hr

www.sjever.hr/dnevnik.hr

18.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.