Now Reading:
Grad Sveta Nedelja prikuplja sredstva za obnovu jedne kuće na području pogođenom potresom
Full Article 2 minutes read

Grad Sveta Nedelja prikuplja sredstva za obnovu jedne kuće na području pogođenom potresom

Grad Sveta Nedelja pokrenuo je humanitarnu akciju kojom će osigurati sredstva i u potpunosti obnoviti jedan stambeni objekt u području pogođenom potresom.

U tu svrhu otvoren je račun za uplatu donacija, a stanje računa se svakodnevno može pratiti na službenim stranicama Grada Svete Nedelje kako bi se osigurala potpuna transparentnost. O svim donacijama, bez obzira da li su donacije u novcu ili naravi, vodit će se zasebna službena evidencija također javno dostupna. Osim uplatom novčanih sredstava, možete pomoći i donacijama u naravi, poput nabavke kućanskih aparata, namještaja i slično.

U naš veliki i zajednički projekt već su se uključila određena poduzeća s područja našega grada koja će osigurati dio potrebnog građevinskog materijala ili opreme za uređenje doma. Točan popis potrebne pomoći u naravi objavljivati ćemo naknadno na službenim stranicama grada. Za sve dodatne upite i pitanja vezana uz donacije u naravi molimo vas da se obratite na telefonski broj 01/3335-425 ili e-mail: pitanja@grad-svetanedelja.hr

Mogućnosti uplate donacije pogledajte na grad-svetanedelja.hr

www.sjever.hr/grad-svetanedelja.hr 18.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.