Now Reading:
Tražite posao? Donosimo top 10 poslovnih prilika!
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Donosimo top 10 poslovnih prilika!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom!

Arena Bet zapošljava na poziciji operater/ blajanik u kladionici (m/ž). Lokacije rada su Ludbreg i Breznički Hum, a prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća primanje uplata igrača i izdavanje listića igračima, prodaju trgovačke robe, isplatu dobitaka na temelju dobitnog listića i slično. Poslodavac omogućuje dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje. Prijavite se.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava na pozicijama prvostupnik / tehničar elektrotehničke struke (m/ž), diplomirani inženjer elektrotehnike (m/ž), diplomirani inženjer strojarstva (m/ž), prvostupnik/ tehničar strojarske struke (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave su otvorene najkasnije do 31.1. Uvjeti su služenje MS Office-om i AutoCAD-om te znanje engleskog i njemačkog jezika. Aplicirajte.

Desyre d.o.o. traži pomoćnog radnika u poljoapoteci (m/ž). Mjesto rada je Cestica, a prijave se zaprimaju do 27.1. Prednost imaju osobe poljoprivredne struke, ali nije uvjet za zaposlenje. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite više na linku.

Metal product d.o.o. traži zavarivača (m/ž) u Brezničkom Humu. Prijaviti se možete do 27.1. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Predivđa se plaća do 7.500 kuna neto. Saznajte detalje ovdje.

Bu-Jan tim j.d.o.o. zapošljava građevinskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Pretetinec, a rok prijave je 15.2. Posao obuhvaća organizaciju rada, rad s djelatnicima i vođenje dokumentacije na gradilištu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, a potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Provjerite više o poziciji ovdje.

Poljodjelac d.o.o. zapošljava agronoma u poljoapoteci (m/ž). Mjesto rada su Mače, a prijave su otvorene do 31.1. Posao obuhvaća savjetodavne usluge te prodaju proizvoda u poljoprivredno apoteci. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Traži se viša ili visoka stručna sprema. Saznajte više na linku.

DV-Keramika traži polagača keramičkih pločica (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 5.2. Posao uključuje postavljanje keramičkih pločica i pomoćne radove. Nudi se mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Jedinstvo Krapina d.o.o. traži lakirere (m/ž) za rad u Krapini. Prijaviti se možete najkasnije do 31.1. Potrebno je više osoba na poziciji. Od kandidata se očekuje poznavanje jednog stranog jezika A1 razine. Uvjet je srednja stručna sprema obrazovnog programa soboslikar-ličilac. Provjerite detalje na linku.

Stolarija Horvat traži stolara/ pomoćnog stolara (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Lokacija rada je Poznanovec, a prijave se zaprimaju do 28.2. Radno iskustvo nije važno, a nudi se mogućnost stalnog zaposlenja. Provjerite više o poslu ovdje.

Monaris d.o.o. traži ino-korespondenta (m/ž) u Gornjoj Stubici. Prijaviti se možete najkasnije do 29.1. Posao obuhvaća komunikaciju s klijentima njemačkog govornog područja, odgovaranje na upite i slanje ponuda, nabavu sirovina na domaćem i ino tržištu i slično. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog i njemačkog jezika te radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

sjever.hr
15.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.