Now Reading:
Obrt za završne radove Čaržavec iz Dubrovčana traži djelatnike
Full Article 2 minutes read

Obrt za završne radove Čaržavec iz Dubrovčana traži djelatnike

Čaržavec obrt za završne radove, proizvodnju i trgovinu bavi se soboslikarsko ličilačkim te fasaderskim radovima. Dobivenom kvalifikacijom za dekorativno oblikovanje fasada u različitim tehnikama, a osluškujući potrebe klijenata i investitora u želji da budu ukorak s vremenom i potrebama tržišta ovaj obrt ima otvoren i obradni centar kompozitnih materijala.

Stalnim ulaganjem u vlastitu edukaciju i edukaciju djelatnika, nabavom strojeva i alata, te usavršavanjem novih tehnologija izrade fasada, ovaj obrt postiže vrhunski izvedene radove na objektima izuzetne kvalitete.

Obrt trenutno traži 5 radnika za poslove izrade raznih vrsta fasada i ostalih srodnih poslova te 2 pomoćna radnika na gradilištu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Na oglas se mogu javiti soboslikari, zidari, monteri suhe gradnje i priučeni radnici kojima se daje prilika stimulativnih primanja.

Obrt obavlja poslove na području Zagreba i osigurava prijevoz iz sjedišta poslodavca na gradilište te jedan dnevni obrok. Za rad na području sjevernog Jadrana, poslodavac na svoj teret osigurava grupni smještaj te dva obroka dnevno.
*Navedeni uvjeti jednako vrijede za sve.

Ukoliko ste se pronašli u nekim od ovih crtica, željni ste znanja, dobrog okruženja i atmosfere na radnom mjestu kontaktirajte obrt Čaržavec putem maila info@fasade-carzavec.com.hr ili na 091 436 0039.
*Moguć je i osobni dolazak uz prethodnu najavu.

https://www.facebook.com/%C4%8Car%C5%BEavec-obrt-za-zavr%C5%A1ne-radove-proizvodnju-i-trgovinu-1504191169897054/photos/?ref=page_internal

ak / www.sjever.hr
13.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.