Now Reading:
Gradonačelnik Batinić poziva: „Poduzetnici, obrtnici, građani! Obnovimo zajedno jedan objekt na Banovini”
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Batinić poziva: „Poduzetnici, obrtnici, građani! Obnovimo zajedno jedan objekt na Banovini”

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić danas je uputio poziv svim poduzetnicima, obrtnicima i građanima s područja grada Ivanca da se pridruže zajedničkoj akciji prikupljanja novčanih sredstava i materijalnih dobara kako bi obnovili ili pripomogli u obnovi jednog u potresu porušenog objekta na Banovini.

Želja je da to bude objekt dječjeg vrtića, zdravstvene ambulante, škole ili nekog sličnog objekta općedruštvene namjene, ili pak obiteljske kuće, u skladu s izraženim potrebama lokalne zajednice.

Svi koji žele pomoći, pozvani su da se u akciju uključe prema svojim mogućnostima i to:

uplatom novčanih donacija na poseban transakcijski račun koji je namjenski, isključivo za te svrhe, otvorio Grad Ivanec
• HR9723600001815600004  Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec
• Model HR68
• Poziv na broj odobrenja: 7765-OIB uplatitelja
• Opis plaćanja: Pomoć potresom razorenoj Banovini

donacijom građevinskog materijala, ustupanjem građevinske operative i/ili djelatnika, donacijom opreme, namještaja, aparata ili neke druge robe; dobrodošlo je doslovce sve što može pripomoći vraćanju objekta u njegovu izvornu funkciju

pružanjem usluga (projektantskih, arhitektonskih, geodetskih, sve obrtničke usluge itd.)

Ukoliko se akciji pridružuju donacijom građevinskog materijala, namještaja i slične robe, donatori se mole da namijenjenu količinu zadrže u svom skladištu do trenutka dobivanja preciznih povratnih informacija od strane lokalnih vlasti i koordinatora, o čemu će pravodobno biti obaviješteni.

Grad Ivanec u akciju će se uključiti novčano, uplatom iznosa od 100.000,00 kuna. Uz već ranije uplaćenih 20.000,00 kuna, time bi se pomoć Grada popela na ukupno 120.000,00 kuna.
Svi poduzetnici, obrtnici i ostali donatori koji žele donirati robu ili usluge mole se da svoje povratne odgovore pošalju na e-mail projektni.ured@ivanec.hr, tel. 645 484 (042).

Uz pravne osobe, i svi građani dobra srca pozvani su da zajedničkom akcijom „Ivanec pomaže Banovini“ pridonesu obnovi i pomognu našim nesretnim sugrađanima.

Dobro došao je svaki, pa makar i simbolični novčani prilog, dragocjena je svaka vaša „ciglica“.

Napominjemo da će prikupljena sredstva biti strogo namjenska, da je gradski Upravni odjel za proračun, financije i gospodarstvo zadužen za praćenje njihova namjenskog trošenja te da ćemo javnost redovito informirati o njihovu prikupljanju i usmjeravanju.

foto: Potresom razorena Glazbena škole Frana Lhotke u Sisku (FB stranice škole)

www.sjever.hr/ivanec.hr

12.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.