Now Reading:
Nova godina donosi nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!
Full Article 5 minutes read

Nova godina donosi nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova.

Privatna fakultetski obrazovana osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta (m/ž) u općini Kumrovec. Novozaposlena osoba bit će zadužena za pomoć pri prebacivanju s kolica na krevet, pri ustajanju, oblačenju, presvlačenju, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Osigurava se fleksibilno radno vrijeme po dogovoru s poslodavcem. Nudi se ugovor na neodređeno. U obzir dolaze i kandidati bez iskustva. Potrebna je završena osnovna škola i vozačka dozvola B kategorije. Prijava je dostupna na linku.

Poduzeće Plinka-Puh traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama za točenje goriva, brigu o poslovnici, te za obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi stalna primanja, usavršavanja i mogućnost napretka u tvrtki. Nudi se ugovor na neodređeno. U obzir dolaze i umirovljenici. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 01.03.

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. traži suradnika (m/ž) za ruralni razvoj i turizam. Mjesto rada je Krapina, a rok prijave 15.01. Glavni uvjet je završen fakultet ekonomskog smjera. Iskustvo je poželjno, ali se ne očekuje. Novozaposlena osoba pratit će europske, nacionalne, regionalne i lokalne i druge razvojne programe te će kontinuirano pružati stručnu, savjetodavnu i tehničku pomoć svojim kolegama. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

Dječji vrtić Škrinjica iz općine Radoboj treba edukacijskog rehabilitatora (m/ž) za rad s djecom s teškoćama u razvoju. U obzir dolaze samo kandidati sa završenim edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom. Rok prijave na ovaj natječaj je 03.02. Saznajte više…

Autoprijevoznik Ivan Vidović iz Zlatara traži vozača teretnog vozila (m/ž) za međunarodni prijevoz robe hladnjačom. Potreban je KOD 95. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.01., možete pronaći na linku.

NTH Mobile d.o.o. traži suradnika (m/ž) u odjelu za tehniku. Mjesto rada je Varaždin. Idealan kandidat je marljiva osoba, sklona timskom radu, te željna usvajanja novih znanja, osobito u modernoj tehnologiji. Poželjno je da imate godinu dana iskustva. No, to nije uvjet. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju visoku razinu informatičke pismenosti i znaju engleski. Novozaposlena osoba radit će u zanimljivom i dinamičnom okruženju, s ekspertima iz različitih područja. Razvijat će se na profesionalnoj i osobnoj razini, naučiti rješavati izazovne probleme, upoznati kolege i suradnike diljem Europe, a i šire. Nude se stimulativna primanja sukladna znanju i rezultatima. Natječaj je otvoren do 18.01. Aplicirajte!

Autoprijevoznik Dražen Mišak iz naselja Trnovec planira zaposliti vozača (m/ž) teretnog vozila C kategorije. Za prijavu morate imati završenu srednju školu, položen vozački ispit C kategorije i 2 godine radnog iskustva. Uvjet je KOD 95. Nudi se ugovor na neodređeno. Više na linku.

Pekarsko-trgovački obrt Martin zapošljava 2 prodavača (m/ž) za prodaju pekarskih proizvoda. Mjesto rada je naselje Hrašćica, a rok prijave 20.01. Uvjet je trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, bez obzira na smjer. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje za i kontaktirajte poslodavca.

Kircek d.o.o. zapošljava čak 3 radnika na paralici (m/ž). Mjesto rada je općina Ljubešćica. Minimalan uvjet za prijavu je završena trogodišnja srednja škola (za drvnog tehničara, stolara ili neko drugo srodno zanimanje). Radno iskustvo nije potrebno, važnija je motivacija i želja za učenjem. Rad na stroju za obradu drveta, sortiranje elemenata po vrsti drveta, veličini i kvaliteti, samo su neki od zadataka na ovom radnom mjestu. Za više informacija kliknite na poveznicu.

Ivkom d.d. planira zaposliti osobu na poziciji grobar (m/ž). Mjesto rada je Ivanec, a rok prijave 31.01. Radno iskustvo nije uvjet prilikom zapošljavanja. Novozaposlena osoba obavljat će poslove ukopa, pogrebnih ceremonijala, održavat će groblje, sudjelovat će u pratnji prilikom prijevoza pokojnika, te će izlaziti na teren prilikom interventnih poziva. Kontakt informacije možete pronaći na poveznici.

Obrt Autoelektrika Šantek treba autolimara (m/ž). Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Postoji mogućnost zapošljavanja osoba koje nemaju radnog iskustva i žele naučiti navedeni posao. Detalje o načinu prijave možete potražiti na linku.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) u Čakovcu i traži pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Idealni kandidati aktivni su vozači koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije, spremni su na rad u smjenama, imaju razvijene komunikacijske vještine, marljivi su, snalažljivi te odgovorni u radu. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pročitajte detalje oglasa i prijavite se.

Agromeđimurje ratarstvo d.o.o. zapošljava radnika na farmi (m/ž) u općini Donja Dubrava. Novozaposlena osoba bit će zadužena za hranjenje i brigu oko životinja. Radno iskustvo nije važno. Za detalje o načinu prijave na ovaj natječaj, otvoren do 08.02., kliknite na link.

Panex AGM traži servisera poljoprivrednih strojeva (m/ž) u Čakovcu. Nudi se ugovor na neodređeno. Glavni uvjet je završena trogodišnja srednja škola. Prijave se zaprimaju do 05.02. Saznajte više.

Pekara IN iz općine Nedelišće zapošljava radnika u pekari (m/ž) za pomoćne poslove kod proizvodnje kruha i pekarskih proizvoda. Radno iskustvo nije potrebno. Minimalan uvjet za prijavu su završeni niži razredi osnovne škole. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

www.sjever.hr
08.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.