Now Reading:
Ukrao bocu alkoholu iz dućana, pobjegao prodavačici, no ne i policiji
Full Article 2 minutes read

Ukrao bocu alkoholu iz dućana, pobjegao prodavačici, no ne i policiji

U petak, 18. prosinca 2020. godine nešto poslije 16 sati u Murskom Središću, Martinskoj ulici, nepoznati muškarac s prodajne police trgovine mješovitom robom ukrao je bocu žestokog pića, izvijestila je međimurska Policijska uprava.

U trenutku kada je počinitelj sakrivao ukradenu bocu ispod odjeće, primijetila ga je 34-godišnja prodavačica te ga pokušala zaustaviti, ali ju je počinitelj obišao i istrčao iz trgovine. Prodavačica ga je uspjela sustići na izlazu iz trgovine i protom ga uhvatiti za odjeću, ali se počinitelj uspio istrgnuti i trčeći udaljiti u smjeru centra grada s ukradenom bocom žestokog pića.

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće u Ulici Josipa Broza Tita pronađen je muškarac, koji je prema opisu odgovarao počinitelju opisane teške krađe na osobito drzak način. Muškarac je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 33-godišnjak s područja općine Selnica, počinio kazneno djelo teške krađe.

Protiv osumnjičenog podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ujedno, istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 33-godišnjak počinio i kazneno djelo krađe (mala vrijednost ukradene stvari). Naime, sumnja se da je u ponedjeljak, 14. prosinca ove godine nešto prije 13 sati u Selnici, iz trgovine mješovitom robom na Jelačićevom trgu, također krao bocu žestokog pića.

sjever.hr 21.12.2020.

Input your search keywords and press Enter.